1. خانه
  2. /
  3. جراحی زیبایی سینه
  4. /
  5. پروتز سینه
  6. /
  7. پروتز سینه چیست بعلاوه فیلم واقعی نمونه کار پروتز پستان

پروتز سینه چیست بعلاوه فیلم واقعی نمونه کار پروتز پستان

دکتر آرش نجف بیگی

پروتز سینه

پروتز سینه چیست؟ و چگونه انجام می شود؟ چه کسانی می توانند برای عمل جراحی پروتز سینه اقدام کنند؟ مراقبت های قبل و بعد از آن چیست؟ آیا ایمپلنت سینه مانعی برای شیردهی به کودک است؟ ماندگاری پروتزهای سینه چقدر است؟ عوارض این روش برجسته سازی باسن چیست؟ چه عواملی بر هزینه عمل پروتز سینه تاثیرگذار است؟

در این مقاله به پاسخ این سوالات و همه نکاتی که باید درباره عمل جراحی پروتز سینه بدانید پرداخته‌ایم. همچنین در پاسخ به برخی سوالات درون مقاله نیز ویدئویی از دکتر آرش نجف بیگی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی آورده شده است که می‎‌توانید با مشاهده آن به جواب سوال خود برسید.

ویدئو های نمونه کار قبل و بعد عمل پروتزسینه مراجعه کننده های دکتر نجف بیگی را نیز در میان متن می بینید.

در صورتی که به پاسخ مدنظر خود نرسیدید در انتهای همین مقاله سوال خود را درج کنید تا در سریع ترین زمان به آن پاسخ داده شود. همین طور می‌توانید از پرسش و پاسخ دیگر افراد در قسمت نظرات کاربران اطلاعات خوبی کسب کنید.

آیا نتایج عمل پروتز سینه به صورت آنی قابل مشاهده است؟ با مشاهده ویدئو زیر که یک مورد از نمونه کار پروتز سینه دکتر آرش نجف بیگی است به جواب سوال خود برسید.

چنانچه فرصت مطالعه کل محتوای مقاله را ندارید، با کلیک روی خلاصه مقاله و مطالعه آن، به اطلاعات مختصر و مفیدی دست پیدا کنید.

پروتز سینه چیست؟

طبق تعریف بنیاد حمایت از زنان مبتلا به سرطان پستان بریتانیا، پروتز پستان، بافتی است که مشابه با پستان است و در مواردی خاص با پروتکل‌های خاصی، جایگزین بافت طبیعی پستان می‌شود.

پروتز سینه شکل و فرم‌های مختلفی دارد و سایز آن نیز قابل تغییر است. بهترین سایز پروتز سینه را می توان با مشورت جراح متخصص انتخاب نمود. بیشتر این پروتزها از جنس سیلیکون ساخته شده‌اند.

آیا نتایج پروتز سینه دائمی است؟ پاسخ این سوال را از تجربیات کلینیک مایو آمریکا بخوانید:

طبق تجربیات کلینیک جراحی زیبایی مایو در آمریکا،‌ عده زیادی تصور می‌کنند که بعد از عمل جراحی پروتز سینه، شکل و فرم سینه آن‌ها همیشه به همین شکل باقی می‌ماند. اما واقعیت چنین نیست. زیرا شکل و فرم سینه حتی بعد از پروتز سینه نیز، با کاهش وزن، افزایش وزن، حاملگی، شیردهی، افزایش سن و پارامترهای مختلف دیگری، دچار تغییر می‌شود.

پروتز پستان برای خانم‌های مبتلا به سرطان که بعد از بهبودی امکان جایگزین کردن بافت پستان را دارا هستند، چیزی شبیه به معجزه است.

پروتز سینه روشی مناسب برای پر کردن فضای تخلیه شده سینه برای خانم‌های مبتلا به کنسر سینه است. در مواقعی نیز، خانم‌ها برای بهبود شکل و فرم پستان، از پروتز استفاده می‌کنند. در تعریفی دیگر، پروتز سینه به بافت اسفنجی و حجیمی که داخل کاپ سوتین قرارداده می‌شود نیز، گفته می‌شود. در ادامه به توضیحات بیشتری در خصوص جزییات پروتز سینه می‌پردازیم.

پروتز سینه جایگزین سینه طبیعی

عمل پروتز سینه چگونه انجام می‌شود؟

برای عمل پروتز سینه و کار گذاشتن ایمپلنت‌های سیلیکونی، نخست باید یک برش در پوست ایجاد شود. این برش می‌تواند در محل‌های مختلفی ایجاد گردد که بسته به تکنیک جراحی، اندازه پروتزها و فرم سینه‌ها، انتخاب می‌شود:

  • برش در زیر هاله نوک سینه
  • برش در زیر سینه
  • برش در زیر بغل
  • برش در بالای شکم

پروتزهای سینه به‌ شکل‌های قالبی ارائه می‌شوند تا فرم سینه طبیعی را برای خانم‌ها شبیه سازی کنند و کم‌ترین تفاوت را با سینه طبیعی داشته باشند.

پس از ایجاد برش، پروتز درون سینه کار گذاشته می‌شود. بسته به شکل اولیه سینه، می‌توان پروتز را دقیقا زیر پوست و بافت نرم سینه جاگذاری کرد و یا آن را در پشت بافت ماهیچه سینه قرار داد. در خانم‌هایی که سینه کوچکی دارند معمولا پروتز در پشت عضلات سینه کار گذاشته می‌شود؛ چرا که اگر زیر پوست سینه قرار گیرد ممکن است لبه‌های آن از زیر پوست مشخص شود. همچنین در مواردی می‌توان با تزریق چربی، کمی به سینه حجم داد تا فرم‌دهی توسط پروتز بهتر انجام شود.

از سوی دیگر در خانم‌هایی که بافت کافی در سینه‌ها دارند و دچار افتادگی شده‌اند، می‌توان پروتز را روی ماهیچه‌های سینه و درست زیر پوست و بافت نرم سینه قرار داد. این کار کمک می‌کند تا سینه‌ها و بافت افتاده سینه بهتر فرم بگیرد.

همچنین گاهی نیاز است که جراحی لیفت سینه نیز در سینه‌های افتاده انجام شود. این موارد که پروتز در کدام بخش و به چه شکل جایگذاری شود و یا آیا به لیفت سینه نیازی هست یا خیر، پس از معاینه توسط جراح پلاستیک و زیبایی مشخص می‌شود.

آیا تا به‌حال قبل و بعد عمل جراحی پروتز سینه را به صورت ویدئویی مشاهده کردید؟ در این ویدئو نمونه کار دکتر نجف بیگی را می بینید:

اینفوگرافی پروتز سینه

چه افرادی کاندید استفاده از پروتز سینه هستند؟

قطعا شما نیز علاقه‌مند هستید که بدانید، چه افرادی کاندید مناسبی برای استفاده از پروتز سینه محسوب می‌شوند؟ هرچند که جراحی پروتز سینه یک جراحی درمانی نیز محسوب می‌شود، اما اصل ماجرای آن به زیبایی سینه و اندام مربوط است. در ادامه می‌توان به افراد کاندید استفاده از پروتز سینه اشاره کرد.

  1. خانم‌های بهبود یافته از سرطان سینه که بافت سینه را در این بیماری ازدست داده‌اند
  2. خانم‌های دارای عدم تقارن در شکل و فرم سینه
  3. خانم‌هایی که وزن زیادی کم کرده‌اند و بافت سینه دچار شل شده است اما چندان پوست اضافی ندارد
  4. خانم‌هایی که از شکل و فرم سینه خود رضایت ندارند
  5. خانم‌هایی که سینه‌های کوچکی دارند و علاقه‌مند به افزایش سایز سینه هستند
  6. خانم‌هایی که بعد از زایمان و شیردهی بافت سینه آن‌ها دفرم شده‌ است
کاندیدای مناسب پروتز سینه

برای آشنایی با دیگر جراحی های زیبایی مقاله پرطرفدارترین جراحی های زیبایی را از دست ندهید.

بهترین سن پروتز سینه، چه سنی است؟

قطعا اگر علاقه‌مند به استفاده از پروتز سینه و فرم‌دهی به سینه‌های‌تان باشید، دانستن سن پروتز سینه برای‌تان اهمیت زیادی دارد. براساس اعلامیه FDA سازمان غذا و داروی آمریکا، رشد سینه در زنان معمولا تا 18 الی 20 سال ادامه دارد.

حداقل سن برای انجام پروتز سینه سالین باید بالای 18 سال باشد و حداقل سن برای استفاده از پروتز سینه سیلیکونی 20 سال است. درصورتی که مشکل زمینه‌ای و بیماری خاصی نداشته باشید، می‌توانید در هر سن و سالی لذت داشتن سینه‌های خوش فرم و زیبا را تجربه کنید.

برای آشنایی با روش های جراحی بزرگ کردن سینه مقاله بزرگ کردن سینه با جراحی و تزریق چربی به سینه را مطالعه فرمایید.

عوامل تاثیرگذار بر هزينه عمل پروتز سينه

از آنجایی که این عمل از نوع درمانی نیست و هدف از انجام آن زیبایی بیشتر بیمار خواهد بود، عموما بیمه هزینه‌ای برای انجام آن در اختیار شما قرار نخواهند داد. هزینه پروتز سینه بستگی به مکانی که جراحی در آن انجام می شود، دستمزد پزشک مورد نظر و نوع پروتز مناسب، بدن شما متغییر خواهد بود. اما دلیل عمده و تاثیرگذار بر هزینه انتخاب نوع و شرکت سازنده پروتز‌های زیبایی است.

به طور کلی دو نوع اصلی پروتز سینه وجود دارد: سالین و ژل سیلیکون.

  1. ایمپلنت‌های پر از نمک از پوسته‌های سیلیکونی وجود دارد که با آب نمک استریل (سالین) پر شده‌اند. آب نمک ممکن است برخی از قبل و برخی در حین جراحی کاشت پستان پر شود.
  2. پروتزهای پر شده با ژل سیلیکون نیز از پوسته‌های سیلیکونی هستند که با ژل پلاستیکی (سیلیکون) پر شده‌‌اند.

اکثر بانوان پروتز‌های سیلیکونی را برای زیبایی سینه خود انتخاب می‌کنند، زیرا از نظر آنها پروتز‌های سیلیکونی ظاهری طبیعی‌تری به بدن آنها می‌دهد. اما اگر بخواهیم خطرات احتمالی را در نظر بگیریم در صورت بروز حادثه و نشتی سیلیکون، این ماده برای بدن خطرناک‌تر است.

انواع پروتز سینه را بشناسیم!

پروتز سینه انواع مختلفی دارد. برخی پروتزها به‌صورت پوشیدنی هستند و برخی دیگر نیز به‌وسیله جراحی داخل بافت سینه قرار داده می‌شوند. در ادامه، به بررسی دقیق‌تر انواع پروتز سینه می‌پردازیم:

1- پروتز سینه متحرک

طبق اطلاعات منتشرشده در سایت cancer.com مرجع اینترنتی سرطان و مشکلات آن، پروتز سینه متحرک یکی از رایج‌ترین و آسان‌ترین انواع پروتز محسوب می‌شود که توسط خانم‌ها برای مواقع خاص استفاده می‌شود. معمولا پروتزهای متحرک سینه، از بافت اسفنجی نرم ساخته شده‌اند و به‌وسیله کاپ سوتین، زیر سینه یا در کناره‌ها قرار می‌گیرند تا ظاهر سینه را به فرم دل خواه نزدیک کنند.

کاربرد پروتز سینه معمولا در زیر لباس است و بدون لباس نمی‌توان از پروتز متحرک استفاده کرد؛ مگر در زمان استفاده از سینه بندهای روزمره. پروتز سینه متحرک معمولا برای مهمانی‌ها، عکاسی‌ها و رویدادهای این‌چنینی استفاده می‌شود و تهیه آن بسیار آسان است.

2- پروتز سینه دائم

با مطالعه دقیق اطلاعات ارائه‌شده در سایت بنیاد حمایت از زنان مبتلا به سرطان پستان بریتانیا، متوجه خواهید شد که پروتز دائم یا نیمه دائم، توسط شرکت‌های تهیه کننده لوازم پزشکی ساخته می‌شوند.

شکل و فرم پروتز سینه دائم متفاوت است و پزشک متخصص با معاینه دقیق فرد، بهترین مدل و سایز پروتز سینه را پیشنهاد می‌کند. سپس، با انجام یک جراحی ساده، پروتز را در محل موردنظر زیر پوست یا ماهیچه سینه جای می‌دهد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی پروتز سینه دائم بپردازیم؛ پس هرجا به اختصار از پروتز سینه استفاده شد، مخاطبین عزیز آن را پروتز سینه دائم بدانند.

برای مطالعه بیشتر مقاله بهترين دكتر پروتز سينه و راه های انتخاب درست را پیشنهاد میکنیم.

انواع پروتز سینه براساس جنس ساخت کدامند؟

قطعا اگر کاندید استفاده از پروتز سینه باشید، برای شما اهمیت فراوانی دارد که بدانید ترکیب ساخت پروتز سینه چیست و انواع پروتزهای سینه برحسب جنس ساخت چیست؟ درواقع، به گزارش WebMD پروتز سینه دو نوع مختلف و رایج است که در ادامه با آن آشنا خواهید شد.

1- پروتز سینه سالین

در پروتز سینه سالین، از آب نمک استریل استفاده شده است. این نوع پروتز با پوسته‌ای از سیلیکون ساخته شده است و مواد داخل آن که حجم موردنیاز برای سینه را ایجاد کرده‌اند، آب نمک هستند. در بعضی از انواع پروتز سینه سالین، آب نمک بعد از قرار دادن پروتز در محل موردنظر به آن وارد می‌شود و سیلیکون حجیم می‌شود. اما در برخی دیگر، آب نمک استریل قبل از قراردادن پروتز در سینه، داخل آن وجود دارد و حجم موردنظر ایجاد شده است.

2- پروتز سینه سیلیکون

یکی از انواع رایج پروتز سینه، پروتزهای سیلیکونی است. این نوع پروتزها تمام سیلیکونی هستند و ساختاری بسیار نرم دارند. داخل این نوع پروتز با استفاده از ژل سیلیکون پر شده است. ژل سیلیکون که داخل این نوع پروتز یا ایمپلنت سینه قرار گرفته است، به میزان بسیار زیادی بافت سینه طبیعی را شبیه‌سازی می‌کند. خانم‌هایی که نسبت به طبیعی بودن سینه حساس هستند، معمولا از پروتز سینه سیلیکونی استفاده می‌کنند. ایمپلنت سیلیکونی در انواع شکل و فرم با سایز متفاوت عرضه می‌شود و پزشک براساس صلاحدید و نظر متقاضی، آن را تهیه می‌کند.

برای اطلاع از هزينه عمل كوچك كردن سينه مطالعه مقاله کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی کاهشی را از دست ندهید.

نتایج پروتز سینه

در نتیجه انجام این عمل زیبایی شما به اندامی ایده‌آٖل، سینه برجسته و خوش فرم خود خواهید رسید. اما لازم است برای ماندگار شدن این نتایج به خوبی به توصیه‌های پزشک جراح فوق تخصص پوست و زیبایی خود عمل کنید. اینگونه نتایج این زیبایی تا مدت زمان زیادی برایتان باقی خواهد ماند.

نتیجه پروتز سینه بلافاصله و فورا قابل مشاهده است. در روز بعد از جراحی، بیمار به راحتی می‌تواند حجم جدیدی را در قفسه سینه خود احساس کند. با این حال، قبل از ارزیابی برای دیدن نتیجه نهایی باید منتظر ماند تا تورم، قرمزی، کبودی و هر عارضه احتمالی عمل از بین برود. حدودا پس از ۱۰ الی ۱۴ روز پوست سینه به حالت عادی خود باز می‌گردد.

در رابطه با ماندگاری ایمپلنت و پروتز سینه نمیتوان به طور قطع نظری داد. اگر جنس سیلیکون ایمپلنت با کیفیت و خوب انتخاب شود، این سیلیکون ژل برای چندین سال بدون هیچ مشکلی در بدن باقی می‌ماند. شاید نتوان کلمه دائمی را برای آن استفاده کرد اما قطعا طول عمر طولانی بین ۱۲ الی ۲۵ سال نیز زمان کوتاهی نیست و نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد.

در واقع سیلیکون‌های موجود در ایمپلنت از بین نخواهند رفت و این واکنش بدن نسبت به آنها است که موجب می‌شود سن وجود آنها در بدن در هر فردی متفاوت باشد.

دو ویدیویی که مشاهده می کنید نظر کسانی که عمل پروتز سينه انجام دادن توسط دکتر آرش نجف بیگی، متخصص جراحی پلاستیک و زیبایی است:

مقاله لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان را از دست ندهید.

آیا اثر پروتز سینه طولانی مدت است؟

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در تحقیقات پیش از جراحی پروتز بررسی می‌گردد، میزان ماندگاری پروتز سینه است. معمولا میزان ماندگاری پروتز سینه ارتباط مستقیمی با مدت زمان اعلام شده توسط شرکت سازنده دارد. پارامتر دیگری که مدت زمان ماندگاری پروتز سینه را تعیین می‌کند، آناتومی بدن ما و نحوه برخوردن بدن با پروتز به عنوان جسمی خارجی است.

گاهی در بعضی افراد پروتز سینه حدود 10 الی 15 سال ماندگار است؛ در برخی افراد نیز بعد از یک الی دو سال به دلیل مشکلات متعدد، ماندگاری پروتز سینه به پایان می‌رسد. پس، طبق تعریف بنیاد حمایت از زنان مبتلا به سرطان پستان بریتانیا، می‌توان گفت که پروتز سینه درمانی نیمه طولانی است که به شدت برای خانم‌ها کاربرد دارد.

هشدار FDA در خصوص میزان ماندگاری پروتز سینه

سازمان غذا و داروی آمریکا، در هشداری واضح اعلام کرد که افراد متقاضی استفاده از پروتز سینه، باید این واقعیت را بپذیرند که احتمال نیاز به انجام جراحی‌های جانبی بعد از جراحی پروتز سینه در افراد وجود دارد. براساس ماهیت پروتزهای سینه که نشان دهنده محدودیت زمانی استفاده از آن است، می‌توان گفت که همه افراد در معرض انجام جراحی‌های بعدی قرار دارند، اما هیچ کس نمی‌تواند زمان مشخصی برای این جراحی‌ مشخص کند.

مدت زمان عمل پروتز سينه

جراحی زیبایی پستان جراحی راحت و کم‌خطری است که طبق نظر پزشک فوق تخصص پوست و زیبایی شما لازم است برای انجام دادن آن، یک شب را در بیمارستان و یا در کلینیک تخصصی جراحی بگذرانید.

در عین حال که این جراحی سرپایی و کم‌خطر است، اما لازم است حتما توسط یک متخصص بی‌هوشی خبره تحت بیهوشی عمومی کامل قرار گیرید. مدت زمان کل جراحی از لحظه ورود بیمار به اتاق عمل تا زمان ریکاوری او حدودا ۱ الی ۲ ساعت به طول می‌انجامد که این زمان با توجه به نیاز بیمار و شرایط او سنجیده می‌شود.

پس از ریکاوری در بیمارستان نیز تیم‌های پزشکی شما را به مدت 1 شب تحت نظارت کامل خود قرار می‌دهند تا از سلامت شما اطمینان حاصل شود.

خطرات کاشت پستان که توسط FDA اعلام شده است!!!

براساس گزارش FDA سازمان غذا و داروی آمریکا، کلیه پروتزهای مورد تایید FDA بهترین عملکرد را در بدن افراد دارند. اما تحقیقات و آزمایشات گسترده‌ای برای کشف مشکلات و خطرات آن انجام شده است که همچنان نیز ادامه دارد. در ادامه می‌توانید نتایج آخرین کشفیات این سازمان از خطرات احتمالی کاشت پستان را بدانید:

  1. ایجاد لنفوم سلول بزرگ همراه با آناپلاستیک (BIA-ALCL)
  2. ایجاد علائم بعد از پروتز سینه که به عنوان بیماری ایمپلنت پستان (BII) شناخته می‌شود
  3. کپسول فشارنده یا انقباض کپسول پروتز سینه
  4. ایجاد دردهای متعدد در نواحی پستان
  5. پارگی یا سوراخ شدن پروتزهای سیلیکونی
  6. پارگی خاموش و بدون علائم پروتزهای سیلیکونی
  7. بروز واکنش‌های بدنی مثل عفونت پروتز سینه

طبق هشدار FDA، استفاده از ژل‌های سیلیکونی که جهت کانتورینگ سینه از آن‌ها استفاده می‌شود، اصلا مورد تایید FDA نیستند و سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از آن را غیرمجاز می‌داند.

مطالعه مقاله ايا پروتز سينه باعث سرطان ميشود را از دست ندهید

عوارض پروتز سینه

عوارض پروتز سینه در دراز مدت چیست؟

همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد، پروتز سینه گاهی در بعضی افراد، دارای عوارضی است که نمی‌توان آن را به همه انواع پروتز تعمیم داد. درواقع، طبق بررسی‌های انجام شده توسط FDA، ارتباطی بین پروتز سینه و ایجاد لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک مرتبط با کاشت پستان وجود دارد. هرچند این عوارض هنوز اثبات نشده‌اند و تنها احتمالاتی از بروز آن وجود دارد، اما FDA تشخیص داده است که، افراد دارای تجربه کاشت پستان، گاهی در معرض ابتلا به سرطان در بافت مایع یا اسکار اطراف محل جراحی می‌شوند.

همچنین، در برخی از خانم‌ها مشکلاتی مثل بیماری لوپوس و آرتریت روماتوئید نیز دیده می‌شود. مشکلات مختلف در شیردهی و تولید مثل نیز، در برخی افراد دارای تجربه پروتز پستان دیده می‌شود. عوارض پروتز سینه در دراز مدت گاهی بروز درد مفصل ، درد عضلانی ، گیجی ، خستگی مزمن ، بیماری های خودایمنی نیز گزارش شده است. اما FDA ادعا می‌کند که هنوز شواهد دقیقی برای اثبات این ادعا ندارد و نمی‌تواند هیچ موضوعی را تایید یا تکذیب کند.

مقاله ورم سینه بعد از پروتز  و تعویض پروتز سینه را برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پروتز سینه از دست ندهید.

نکات مهم قبل از انجام جراحی پروتز سینه چیست؟

معمولا پیش از انجام هر عمل جراحی، لازم است تا نکاتی را درنظر بگیرید. درنظر گرفتن این نکات و صرف وقت در راستای آن، موجب پدیدار شدن بهترین نتیجه از عمل پروتز سینه می‌شود. در ادامه نکات مهم قبل از جراحی پروتز سینه را بررسی خواهیم کرد.

چه اقداماتی قبل از پروتز سینه باید انجام شود؟ در ویدئو زیر تمام نکاتی که باید قبل از این عمل بدانید را از زبان متخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بشنوید.

1- جستجو و تحقیق برای یافتن بهترین پزشک پروتز سینه

یکی از مهم‌ترین کارهایی که پیش از عمل جراحی باید برای آن وقت زیادی اختصاص دهید، پیدا کردن پزشک مناسب برای انجام جراحی پروتز سینه است. معمولا سپردن زیبایی و سلامتی جسم و روح به پزشک، تصمیم بزرگی است. زمان می‌توانید این تصمیم را با اشتیاق بگیرید و از نتیجه آن مطمئن باشید که پزشک متخصص باتجربه‌ای را برای این‌کار انتخاب کرده باشید.

پس بدیهی است که باید برای انتخاب پزشک وقت زیادی اختصاص دهید و تحقیق کنید. این پروسه را از پرس و جو و صحبت در مورد جراحی پروتز سینه با اطرافیان و دوستان تان آغاز کنید. افرادی که تجربه مشابهی دارند، بهترین اطلاعات را به شما انتقال می‌دهند. پزشکان پیشنهادی توسط این افراد را لیست کنید و تحقیق در فضای مجازی را شروع کنید. در نهایت، با ارزیابی نتایج به‌دست آمده می‌توانید وقت ویزیت پیش از جراحی را با پزشک موردنظرتان هماهنگ کنید.

در ادامه میتوانید ویدئو نمونه‌کار دکتر آرش نجف بیگی + نظر کسانی که عمل پروتز سینه انجام داده اند در کلینیک دکتر نجف بیگی را مشاهده کنید:

برای آشنایی بیشتر با عمل پروتز سینه و پروتزهای منتور آمریکایی، با مشاوران ما در کلینیک تخصصی زیبایی دکتر آرش نجف‌بیگی تماس بگیرید. ما مشتاقانه شما را راهنمایی خواهیم کرد.

کلینیک جردن : ۰۲۱۸۶۰۸۱۸۷۵کلینیک سعادت‌آباد : ۰۲۱۲۶۷۴۰۰۶۴

2- اهمیت شرکت در جلسه مشاوره

معمولا برای هر عمل جراحی، باید یک جلسه ویزیت شوید. در این جلسه شما حضورا به محل مطب پزشک مراجعه می‌کنید و می‌توانید اطلاعات دقیقی از عمل جراحی کسب کنید. جلسه مشاوره معمولا کمی زمان به شما می‌دهد تا محیط مطب را ارزیابی کنید و با مراجعه کنندگان درخصوص پزشک و نتایج عمل جراحی‌های انجام شده صحبت کنید. ویزیت پزشک معمولا با معاینه فرد متقاضی بدون لباس می‌انجامد.

در این معاینه ساختار پوست، سینه و سلامت فرد بررسی می‌شود و آزمایشات و تصویربرداری‌های موردنیاز پیش از عمل، توصیه می‌شود. جلسه مشاوره بهترین زمانی است که می‌توانید تمامی سوالات ذهنی‌تان درخصوص پروتز سینه را از پزشک سوال کنید. پزشک باید با اشراف به سابقه پزشکی شما و انتظارات‌تان از جراحی پروتز سینه، واقعیات این جراحی را با شما درمیان بگذارد. سایز مناسب پروتز را با شما مشخص نماید و به نتیجه مناسبی برسد.

3- بررسی‌های قبل از عمل را به خوبی دنبال کنید

معمولا پیش از عمل‌های جراحی، برخی آزمایشات، تست‌ها و تصویربرداری‌ها توصیه می‌شود که باید تمامی آن‌ها را با دقت تمام دنبال کنید. معمولا پیش از عمل پروتز سینه، پزشک مامو گرافی سینه را پیشنهاد می‌کند. بررسی دقیق سینه و اطمینان از عدم وجود کنسر سینه یا کیست، پیش از انجام پروتز ضروری است. سعی کنید با دنبال کردن این اقدامات، مقدمات رسیدن به بهترین نتیجه از عمل جراحی را ایجاد کنید.

4- توصیه‌های پزشک را جدی بگیرید

معمولا در جلسه مشاوره با پزشک متخصص، توصیه‌هایی به عنوان اقدامات قبل از عمل به فرد متقاضی می‌شود، اما گاهی به توصیه‌های پزشک توجهی نمی‌شود. براساس بررسی‌های انجام شده توسط انجمن جراحی پلاستیک آمریکا، توجه به این توصیه‌ها اثر مستقیمی بر نتیجه جراحی دارد. عدم استعمال سیگار، قلیان و مواد مخدر 2 ماه پیش از عمل جراحی پروتز سینه ضروری است.

عدم مصرف الکل حداقل یک ماه پیش از عمل پروتز سینه نیز، ضروری است. همینطور ورزش بعد از پروتز سینه تا رسیدن به بهبودی کامل توصیه نمی شود. توجه نکردن به این پرهیزها، موجب بروز مشکلاتی مثل طولانی شدن دوران نقاهت و عدم ترمیم زخم سینه خواهد شد. توجه داشته باشید که ریسک بروز نکروز بافت پوستی نیز، از علل عدم توجه به این مراقبت‌ها است.

درباره مراقبت هایی که باید بعد از عمل پروتز سینه رعایت کنید مطالعه مقاله دوران نقاهت بعد از پروتز سینه در مجله پزشکی دکتر آرش نجف بیگی را پیشنهاد می دهیم.

سعی کنید دو  هفته پیش از عمل داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین را استفاده نکنید. انجام لیزر و سولاریوم نیز، یک ماه پیش از پروتز سینه توصیه نمی‌شود. اگر سابقه مصرف داروهایی مثل راکوتان را دارید، حتما در این خصوص با پزشکتان صحبت کنید.

5- برچسب ایمپلنت سینه را مطالعه کنید!

طبق توصیه سازمان FDA آمریکا، یکی از مهم‌ترین کارهایی که پیش از عمل جراحی باید انجام دهید، مطالعه کامل برچسب روی ایمپلنت سینه است. این برچسب توسط شرکت سازنده پروتز بر روی آن زده شده است و مشخصات دقیقی از پروتز در آن ذکر شده است. خلاصه اطلاعات درج شده در این برچسب، حکایت از علائم هشدار دهنده، عوارض، خطرات، موارد احتیاط و داده‌های ایمنی درخصوص اثربخشی، مراقبت و موارد این‌چنینی دارد.

این اطلاعات طبق آخرین بررسی‌های انجام شده توسط پزشکان تهیه شده است و حاصل تعامل کمپانی تولید کننده و پزشکان متخصص است. طبق دستور FDA کلیه پزشکانی که عمل جراحی پروتز سینه را در ایالات متحده آمریکا انجام می‌دهند، موظف هستند تا اطلاعات درج شده در پروتز را به فرد متقاضی ارائه کنند.

معمولا یک کارت خاص در بسته بندی هر ایمپلنت سینه وجود دارد که اطلاعات موردنیاز متقاضی در آن به همراه شماره سریال درج شده است. بدیهی است که دارا بودن این کارت و مطالعه آن، به پیشگیری از رویدادهای ناخوشایند در حاشیه جراحی پروتز سینه کمک زیادی می‌کند.

6- جراحی پروتز سینه، همان لیفت سینه نیست!

درنظر بگیرید که جراحی پروتز سینه تنها یک روش برای پر کردن فضای خالی زیر پوست سینه است. درواقع، اگر پوست سینه شما دچار افتادگی و کشیدگی زیادی نباشد، می‌توانید از جراحی پروتز سینه برای جذاب‌تر شدن شکل و فرم سینه استفاده کنید. اما در شرایطی که سینه‌ها چندان ایستاده نیستند و پوست کشیده‌ای دارند، استفاده از روش پروتز سینه اصلا پیشنهاد مناسبی نیست.

7- پیچیدگی در ماموگرافی

یکی از نکات مهمی که پیش از انجام جراحی زیبایی پروتز سینه باید بدانید، این است که انجام ماموگرافی پس از پروتز سینه بسیار مشکل‌تر و پیچیده‌تر خواهد شد. بافت سیلیکونی پروتز، موجب اختلال در ماموگرافی می‌شود. گاهی مشکلاتی مثل  بروز کیست یا بافت سرطانی قابل تشخیص نیست و برای بررسی دقیق‌تر، ممکن است مجبور به انجام آزمایش بر روی بافت سینه شوید.

8- شکل و فرم سینه همیشگی نیست!

طبق تجربیات کلینیک جراحی زیبایی مایو در آمریکا،‌ عده زیادی تصور می‌کنند که بعد از جراحی پروتز سینه، شکل و فرم سینه آن‌ها همیشه به همین شکل باقی می‌ماند. اما واقعیت چنین نیست. زیرا شکل و فرم سینه حتی بعد از پروتز سینه نیز، با کاهش وزن، افزایش وزن، حاملگی، شیردهی، افزایش سن و پارامترهای مختلف دیگری، دچار تغییر می‌شود.

پس می‌توان ادعا کرد که ظاهر سینه به مرور زمان گاهی دچار تغییر می‌شود و ممکن است، شکل و فرم نوک سینه و پروتز تغییراتی داشته باشد که از آن راضی نباشید. اما پذیرش این واقعیت پیش از انجام جراحی پروتز سینه، اهمیت زیادی دارد.

9- افزایش احتمال اختلال در شیردهی

شاید در خانم‌هایی که سینه طبیعی دارند نیز دیده باشید که پس از تولد نوزادشان، چه مشکلاتی برای شیر دادن دارند. این مشکلات گاهی برای خانم‌هایی که سابقه پروتز سینه دارند، پیچیده‌تر از سایرین است.

طبق بررسی‌های کلینیک مایو آمریکا، حتی درصورتی که پزشک متخصص و باتجربه‌ای عمل پروتز سینه شما را انجام دهد و در زمان انجام آن به ضرورت شیردهی بعد از پروتز سینه نیز دقت کرده باشد، بازهم ریسک بروز اختلال در زمان شیردهی وجود دارد.

آیا پروتز های سینه مانعی برای شیردهی هستند؟ در ویدئو زیر از دکتر نجف بیگی به جواب سوال خود خواهید رسید.

مراقبت‌های بعد از پروتز سینه که باید رعایت شوند:

سازمان غذا و داروی آمریکا طی مقاله‌ای اعلام کرده‌است که انجام پروتز سینه برای بسیاری از خانم‌ها اهمیت زیادی دارد. پس نمی‌توان انجام آن را محدود کرد و شواهدی نیز برای این‌کار وجود ندارد. اما توجه به مراقبت‌های بعد از عمل، به خانم‌ها کمک می‌کند تا از ریسک ابتلا به عوارض عمل پیشگیری کنند.

  • درصورتی‌که هرگونه علائم غیرمعمول بعد از جراحی پروتز سینه مشاهده کردید، حتما با پزشک تماس بگیرید.
  • درد و تورم بعد از پروتز سینه بسیار طبیعی است، معمولا با گذشت زمان این بهبودی در تورم و کبودی حاصل می‌شود.
  • طبق توصیه کلینیک زیبایی مایو آمریکا، هرگونه فعالیتی که موجب افزایش فشار خون و ضربان قلب شما شود، باید تا بهبودی کامل محدود گردد.
  • درصورتی که دچار تب، قرمزی و حرارت در اطراف محل جراحی شدید، حتما با پزشک تماس بگیرید.
  • حتما پانسمان سینه را مرتب تعویض کنید و محل زخم را با پماد و ضدعفونی کننده تجویز شده توسط پزشک شست و شو دهید.
  • درصورت دارا بودن درن، نسبت به بستن لوله ورودی به مخزن و تخلیه مخزن اقدام کنید.
  • حتما فعالیت‌های سنگین را تا دو ماه کنار بگذارید.
  • از ایجاد فشار و ضربه به سینه پرهیز کنید.
  • از حضور در محل نامناسب و غیربهداشتی پرهیز کنید.
  • حتما از لباس نخی مناسب استفاده کنید و به محل زخم فشار وارد نکنید.
  • تا دو الی سه روز بعد از عمل، استحمام نکنید.
  • سونوگرافی سینه را طبق توصیه پزشک مرتب انجام دهید.
  • نسبت به بررسی سینه و غربالگری تست‌های سینه با جدیت عمل کنید.
  • ماموگرافی سالانه را مرتب انجام دهید تا دچار مشکل پارگی پروتز سینه خاموش نشوید.
  • انجام سونوگرافی یا MRI در مواقعی که توسط پزشک توصیه شود ضروری است.
  • درد قفسه سینه و تنگی نفس را جدی بگیرید و فورا به بیمارستان مراجعه کنید.

مطالعه سوتین مناسب بعد از جراحی سینه را پیشنهاد میکنیم.

سوالات متداول

معمولا عمل‌های جراحی زیبایی و درمانی، برای بسیاری افراد پر راز و رمز است. سوالات متعددی درخصوص آن وجود دارد که در این بخش به پاسخ این سوالات می‌پردازیم.

پروتز سینه در چه شرایطی کاربرد ندارد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که پروتز سینه در مواقعی که فرد دچار افتادگی سینه شدید باشد، اصلا کاربرد مناسبی ندارد. معمولا افراد با سابقه کاهش وزن شدید یا وراثت، دچار کشیدگی پوست سینه می‌شوند. در این شرایط پوست سینه قابلیت الاستیته خود را ازدست داده است. بر همین اساس، باید فرد نسبت به درمان این مشکل که استفاده از روش‌های لیفت سینه است، استفاده کند.

به گزارش انجمن جراحی پلاستیک آمریکا، افراد با چنین شرایطی هیچ تغییر مثبتی از پروتز سینه نخواهند دید، مگر این جراحی را هم زمان با لیفت سینه انجام دهند. در جراحی لیفت سینه، پزشک متخصص با ایجاد برش در نواحی مختلف سینه، پوست سینه را محدود می‌کند و در مواقعی خاص نیز، محل هاله سینه را تغییر می‌دهد. انجام پروتز سینه بعد از این جراحی، تغییرات فوق‌العاده‌ جذابی را برای فرد ایجاد می‌کند.

برای آشنایی بیشتر با عمل پروتز سینه و پروتزهای منتور آمریکایی، با مشاوران ما در کلینیک تخصصی زیبایی دکتر آرش نجف‌بیگی تماس بگیرید. ما مشتاقانه شما را راهنمایی خواهیم کرد.

کلینیک جردن : ۰۲۱۸۶۰۸۱۸۷۵کلینیک سعادت‌آباد : ۰۲۱۲۶۷۴۰۰۶۴

چگونه بهترین نتیجه را از عمل پروتز سینه داشته باشیم؟

به توصیه FDA، شما برای دستیابی به بهترین نتیجه از جراحی، باید مراحلی که در بالا به آن اشاره شد را رعایت کنید. دقت داشته باشید که  عمل پروتز سینه با جدی گرفتن کلیه توصیه‌ها، به شما این امکان را می‌دهد که بهترین نتیجه را از آن مشاهده کنید.

همچنین، از دیگر نکات توصیه شده توسط سازمان غذا و دارو آمریکا، تعامل با پزشک است. زمانی که جراح متخصص‌تان در زمینه نحوه انجام جراحی پروتز سینه و چگونگی ایجاد برش زیر سینه صحبت کنید، از کلیه بخش‌های این پروسه اطلاع دارید و می‌توانید با تعاملی موثر پزشکتان را برای انجام جراحی مطلوب و رضایت‌بخش یاری کنید. در این تعامل می‌توانید نگرانی‌های‌تان را بیان کنید و از پزشک بخواهید تا درخصوص جراحی‌های قبلی و موارد مشابه با شما، صحبت کند و توصیه‌هایی برای کاهش عوارض و موارد این‌چنینی نماید. قطعا با تعامل موثر می‌توانید بهترین تجربه از جراحی را داشته باشید.

جمع بندی

بسیاری از خانم ها از فرم و اندازه کوچک سینه های خود ناراضی هستند و اغلب به دنبال راهکاری برای افزایش حجم و اندازه سینه های خود هستند؛ بسیاری از آنها راهکار های خانگی یا انواع حرکات ورزشی و ماساژ را امتحان می کنند اما متاسفانه به نتایج دلخواه خود نمی رسند. اما اگر می خواهید اندازه، شکل و پری سینه های خود را افزایش دهید، جراحی بزرگ کردن سینه یا ایمپلنت سینه ممکن است یک گزینه مناسب باشد. اگر می خواهید افتادگی یا افتادگی سینه ها را اصلاح کنید، ممکن است با لیفت سینه ترکیب شود. 

در واقع پروتز سینه یک عمل جراحی است که برای افزایش اندازه، شکل و پر شدن سینه ها انجام می شود. این عمل زیبایی شامل کاشت سینه و انتقال چربی است. بزرگ کردن سینه ممکن است برای اصلاح تغییرات سایز سینه پس از بارداری، شیردهی، کاهش وزن، سن و جاذبه زمین انجام شود و همچنین می تواند ظاهر زیبا و اعتماد به نفس شما را افزایش دهد. در این مطلب در مورد پروتز و ایمپلنت سینه صحبت کردیم و از انواع پروتز هایی که در این روش زیبایی استفاده می کنند گفتیم. بنابراین می توانید با خواندن این مطلب اکثر اطلاعاتی را که راجع به عمل سینه نیاز دارید به دست آورید. اما توصیه می کنیم در مورد نحوه انجام این عمل، مزایا و معایب و ریسک های احتمالی آن حتماً با یک جراح یا متخصص ماهر و با تجربه صحبت و مشورت کنید. در نهایت اگر تجربه یا نظری در این زمینه دارد می توانید آن را با ما به اشتراک گذاشته و در صورت داشتن هرگونه ابهام از ما و مشاوران ما راهنمایی بگیرید.

منبع:

www.mayoclinic.org

حال که درباره پروتز سینه و نکاتی که باید قبل از اقدام به عمل بدانید، اطلاعات درستی کسب کرده اید می توانید از مقالاتی که در پایین هستند اطلاعات تکمیل تری دریافت کنید یا برای خواندن تجربیات دیگران در این زمینه، نظرات کاربران را در انتهای مقاله بخوانید.

کلینیک دکتر نجف بیگی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، یکی از فعال‌ترین جراحان پلاستیک حال حاضر شهر تهران هستند. دوره پزشکی عمومی و تخصص خود را در دانگاه تهران و بیمارستان شهدای تجریش گذرانده‌اند و مقطع فوق

پست های محبوب

تماس با ما

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر