داشتن موهای زیبا و شاداب یکی از اصلیترین نشانههای زیبایی هر فرد است. همه انسانها دوست دارند تا موهای خوشحالت و پرپشت داشته باشند. متاسفانه، جمعیت بسیار زیادی از آقایان و همچنین نیمی از بانوان در طول زندگی دچار ریزش مو میشوند. این موضوع با بالاتر رفتن سن، بیشتر خود را نشان میدهد. البته صرفا افزایش سن سبب ریزش مو نمیشود، بلکه دلایلی همچون عادات غذایی ناسالم، استحمام زیاد و استفاده از شامپوهای مختلف و نامناسب با جنس مو، مصرف دخانیات و مشربات الکلی، عدم نظافت به موقع، همچنین عللی همچون بیماری و استرس میتواند سبب ریزش مو شوند.
از سال 1993 میلادی که کاشت مو به عنوان یک روش درمانی قطعی برای افرادی که دچار ریزش مو بودند، بکارگرفته میشد و تا امروز، روشهای متعددی برای کاشت مو ابداع شده است. برخی از این روشها به دلیل تهاجمی بودن و نتیجه نه چندان مناسب، به طور کامل حذف شدهاند. برخی دیگر از روشهای کاشت مو نیز همچون کاشت مو به روش SUT، FUT و نیز FIT و… همچنان به صورت فراگیر در دنیا در حال استفادهاند.
بدون شک زیباجویان به دنبال روشهایی هستند که بهترین نتیجه و کمترین عوارض را به همراه داشته باشد. در ادامه، کاشت مو روش نئوگرافت را به شما معرفی میکنیم که بدون شک، دنیای پزشکی را متحول کرده و میتواند زیباجویان را به نتیجه دلخواهشان میرساند.
پس تا پایان همراه ما باشید!
کاشت مو به روش نئوگرافت
شاید بتوان کاشت مو به روش نئوگرافت را جدیدترین شیوه کاشت مو در جهان دانست. دلیل این موضوع نیز استفاده از برنامههای کامپیوتری و رباتهای هوشمند برای کاشت مو به این روش است. اگرچه نئوگرافت یک شیوه نوین کاشت مو است، اما عدم توجه به الزامات این روش کاشت و معایب و مزایای آن، میتواند شما را در روند درمان سردرگم کند، به همین دلیل، در این مقاله مهمترین اطلاعات مربوط به کاشت مو به روش نئوگرافت را گردهم آوردهایم.
بیشتر بخوانید: کاشت مو به روش نئوگرافت
مراحل کاشت مو به روش نئوگرافت
همانطور که گفتیم، تفاوت اصلی و اولیه کاشت مو به روش نئوگرافت با دیگر شیوههای کاشت مو، استفاده از ربات و سیستم کامپیوتری در برداشت فولیکول است. اگر بخواهیم دقیقتر صحبت کنیم، در این شیوه کاشت مو، عمل برداشت فولیکولهای مو به رباتهای هوشمند ویژه این کار، سپرده شده است. به صورت کلی، مراحل کاشت مو به روش نئوگرافت به شکل زیر دستهبندی میشود:
1. آمادهسازی زیباجو
زیباجو در روز عمل کاشت مو در کلینیک حاضر شده و ارزیابی نهایی بر روی شیوه کاشت مو انجام میگیرد. همچنین، تیم پزشکی، خط رویش مو را طراحی کرده و موی زیباجو را میتراشند. برای مرحله برداشت فولیکولها نیاز است تا تیم پزشکی با استفاده از سرنگهای بسیار ظریف، سر زیباجو را بیحس کنند.
2. برداشت فولیکولهای مو
سیستم برداشت فولیکولها از محل بانک مو به این شکل است که بیمار بر روی صندلی مخصوص نشسته و ربات، محل بانک مو را آنالیز میکند. این آنالیز با استفاده از دوربینهای بسیار قدرتمندی که در بازوهای رباتیک تعبیه شده صورت میگیرد.
سپس، ربات با استفاده از سوزن مخصوصی که دارد، به عمق اپیدرم مو نفوذ کرده و فولیکول را استخراج میکند.
استخراج فولیکولهای مو به صورت تصادفی و براساس الگوریتم ربات صورت میگیرد. برداشت فولیکول مو در کاشت مو به روش نئوگرافت همچون روش FUE بوده و واحدهای فولیکولی مو به صورت تک به تک استخراج میشوند. به طور معمول، هر واحد فولیکولی حاوی 1 تا 4 تار مو میباشد.
3. کاشت فولیکولها
فولیکولهای برداشت شده براساس الگوی از پیش تعیین شده در محل مورد نظر کاشته میشوند. به طور معمول، میزان تراکم مو در قسمت جلو سر زیباجو بیشتر از دیگر قسمتها میباشد.
مقاله آیا کاشت مو به روش HRT انتخاب مناسبی است؟ از دست ندهید
پزشک چه نقشی در کاشت مو به روش نئوگرافت دارد؟
اگرچه کاشت مو به روش نئوگرافت روشی مبتنی بر تکنولوژی رباتیک است؛ اما نباید از نقش پررنگ پزشک غافل شد. تمامی حرکات ربات توسط پزشک متخصص باید تنظیم شود. به بیان دیگر، این پزشک است که حرکات و رفتار ربات را کنترل میکند.
یکی از موارد بسیار مهمی که پزشک آن را کنترل میکند، زاویه برداشت و کاشت فولیکولهای مو است. مزیت اصلی شیوه نئوگرافت این است که فولیکولهای مو را به بهترین شکل خارج کرده و کمترین آسیبی متوجه گرافتهای مو میشود. در صورتیکه زاویه برداشت فولیکول مو مناسب نباشد، احتمال آسیب دیدن آن وجود دارد. همچنین عدم کاشت فولیکول در زاویه درست، سبب میشود تا حالت نهایی موها غیرطبیعی به نظر برسد.
مورد دیگری که توسط پزشک کنترل میشود، میزان عمق ورود سوزن به پوست زیباجو است. عدم ورود کامل به نحوی که برداشت فولیکول مو به شکل درستی صورت نگیرد و یا کاشت به صورت ناقص انجام بشود، سبب عدم موفقیت عمل کاشت مو میشود.
پزشک تعیین میکند چه تعداد فولیکول مو از محل بانک مو برداشت شود. این تعداد براساس وسعت طاسی سر و نیز کیفیت فولیکولها و توان بانک مو تعیین میشود.
مقاله بانک مو چیست و در کجای سر قرار دارد؟ را از دست ندهید
مزایای کاشت مو به روش نئوگرافت
همانطور که گفته شد، استفاده از رباتهای پیشرفته برای کاشت مو به روش نئوگرافت سبب میشود تا گرافتهای مو با کمترین آسیب از محل بانک مو خارج شوند. همین موضوع احتمال موفقیتآمیز بودن کاشت تعداد بیشتری فولیکول را فراهم میکند. علاوه بر این، ربات مخصوص کاشت مو نئوگرافت سرعتی بسیار بیشتر از دست انسان داشته و مدت زمان کاشت مو را به شکل قابل توجهی کاهش میدهد. همچنین کاشت مو NEO GRAFT کمترین میزان اسکار و زخم را به همراه خواهد داشت.
دوران نقاهت کاشت مو به این روش بسیار کوتاه مدت است و زیباجو میتواند خیلی سریع زندگی عادی خود را از سر بگیرد. همچون دیگر روشهای کاشت مو برای این شیوه کاشت نیز از بیحسی موضعی استفاده میشود.
برای این کاشت نئوگرافت از هیچگونه بخیهای استفاده نمیشود.
معایب کاشت مو به روش نئوگرافت
همانطور که بیان کردیم، این شیوه کاشت کمترین عوارض را بین روشهای رایج کاشت مو به همراه دارد. با اینحال بروز برخی از عوارض و حالات پزشکی دور از انتظار نیست. یکی از رایجترین عوارض کاشت مو نه تنها در روش نئوگرافت بلکه در دیگر روشها نیز، قرمزی و التهاب محل کاشت و برداشت فولیکول مو است. این قرمزی و التهاب با گذشت زمان و مراقبت صحیح به مرور بهبود پیدا کرده و از بین خواهد رفت.
از دیگر عوارض ناشی از کاشت مو نیز میتوان به عفونت جزئی اشاره کرد. اگرچه سرعت و دقت این شیوه احتمال عفونت را به شدت کم میکند، اما با این حال، همچنان به عنوان یکی از رایجترین عوارض کاشت مو مطرح است. دکتر جهت کنترل عفونتهای احتمالی، داروهای خاصی را برای شما تجویز میکند.
کاشت مو به روش نئوگرافت نسبت به شیوههای قدیمیتر هزینه بیشتری به همراه دارد؛ چرا که تکنولوژی به کار رفته در این سیستم رباتیک و نیز هزینه تعمیر و نگهداری از آن بسیار بالاست. اگرچه مزیتهای این شیوه سبب شده تا بسیاری از زیباجویان خواهان این روش باشند. علاوه بر این، برای افرادی که طاسی بسیار گسترده داشته و یا بانک موی ضعیفی دارند، استفاده از این روش توصیه نمیشود. با این حال بهتر است پیش از هرگونه تصمیمگیری حتما با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.
همواره به خاطر داشته باشید، هر چقدر که این شیوه میتواند مزایا به همراه داشته باشد، انجام آن توسط افراد غیرمتخصص میتواند خطرناک باشد. از کلینیک مد نظر خود بخواهید به صورت شفاف به شما توضیح دهند که پزشک اپراتور دستگاه است یا خیر؟ چرا که انجام کاشت مو توسط افراد غیر متخصص میتواند آسیب جدی به بانک مو و فولیکولهای شما به همراه داشته باشد.
برای ارتباط با مشاوران کلینیک دکتر نجف بیگی ویک جلسه ویزیت و مشاوره رایگان با دکتر آرش نجف بیگی می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
کلینیک جردن : ۰۲۱۸۶۰۸۱۸۷۵کلینیک سعادت : ۰۲۱۲۶۷۴۰۰۶۴
کاندیداهای مناسب برای کاشت مو به روش نئوگرافت
موی پرپشت و خوش حالت عاملی است که تمامی زیباجویان را به کلینیکهای زیبایی میکشد. عمل کاشت مو میتواند به زیباجو کمک کند تا اعتماد به نفس از دست رفته خود را بازیابد و از ظاهر خود رضایت بیشتری داشته باشد. به صورت کلی، کاندیداهای کاشت مو به روش NEO GRAFT عبارتند از:
-
- خانمها و آقایانی که الگوی طاسی مشخص دارند
- زیباجویانی که سن آنها بیش از 25 سال است. (در صورتی کاشت در افراد کمتر از 25 سال انجام میگیرد که الگوی طاسی به طور کامل مشخص شده باشد.)
- بانک موی قوی و فولیکولهای چندتایی بیشتری داشته باشد.
- ریزش مو ناشی از مصرف داروها و یا استرس و شرایط پزشکی خاص همچون شیمی درمانی نباشد.
الزامات کاشت مو به روش NEO GRAFT
نکته اول درباره کاشت مو به روش نئوگرافت انتخاب پزشک حاذق و باتجربه است. اگرچه مراحل کاشت مو NEO GRAFT توسط ربات مخصوص انجام میگیرد، ولی نقش پزشک در این جراحی کاشت مو نیز بر کسی پوشیده نیست. پارامترهای مختلفی که توضیح داده شد و تنظیمات آنها در اختیار پزشک است، نقش به سزایی در نتیجه کاشت مو دارد. بنابراین با انتخاب بهترین پزشک کاشت مو، مسیر خود برای رسیدن به بهترین نتیجه را هموار خواهید کرد.
مورد بسیار مهم دیگر برای کاشت مو به روش نئوگرافت، انتخاب کلینیک مناسب است. دستگاه و ربات لازم جهت این شیوه کاشت مو از پیچیدهترین و بهروزترین تکنولوژیهای روز جهان برخوردار است. بسیار مهم است کلینیکی را برای کاشت مو انتخاب کنید که علاوه بر فراهم کردن بهترین امکانات رفاهی و پزشکی برای شما، از دستگاهی از برند معتبر نیز استفاده کنند. این دستگاه شامل یک سیستم کامپیوتری جهت کنترل عملکرد دستگاه و یک مکانیزم رباتیک برای عمل برداشت فولیکولهای مو است. همچنین، برای کاشت مو به روش نئوگرافت الزاما باید از صندلی ارگونومیگ مخصوص استفاده کرد. این صندلی به گونهای طراحی شده است که زیباجو را در بهترین حالت نسبت به دستگاه نگه داشته تا برداشت از محل بانک مو هرچه سریعتر و دقیقتر صورت گیرد.
پیشنهاد میکنیم مقاله کاشت مو به روش FIT از دست ندهید
کلام آخر
داشتن موهای خوشحالت و پرپشت حق هر زیباجویی است. روشهای گفته شده جزو جدیدترین و بروزترین شیوههای کاشت مو هستند. روش NEO GRAFT با استفاده از تجهیزات رباتیک، دقیقترین شیوه کاشت با دخالت مستقیم انسان محسوب میشود. این شیوه به متخصصان اجازه میدهد تا دقیقترین برداشت را از محل بانک مو انجام دهند.
در انتها توصیه میکنیم در انتخاب پزشک و کلینیک کاشت مو خود دقت بسیار زیادی داشته باشید. بررسی تعداد نمونههای موفق کاشت مو، مقالات علمی پزشک، امکاناتی که کلینیک در اختیار شما قرار میدهد و… به شما کمک میکند که انتخاب آگاهانهای داشته باشید.