برای مشاوره کلیک کنید
شماره تماس شعبه جردن: 02126355298 شماره تماس شعبه سعادت آباد: 02126744972 شماره تماس شعبه الهیه: 09128434116
  1. خانه
  2. /
  3. بلاگ
  4. /
  5. هزینه جراحی پولیپ بینی چقدر است؟

هزینه جراحی پولیپ بینی چقدر است؟

دکتر آرش نجف بیگی

پولیپ بینی چیست

عمل پولیپ بینی برای چه کسانی انجام‌شود؟ عمل پولیپ بینی چگونه است؟ عمل کندن پولیپ بینی چقدر طول میکشد؟ بهترین جراح پولیپ بینی در تهران چه ویژگی هایی دارد؟

در دوره نقاهت عمل پولیپ بینی چه مواردی باید رعایت شود؟ آیا جراحی پولیپ بینی بدون بیهوشی انجام می‌شود؟ عوارض بعد از عمل پولیپ بینی چیست؟ آیا عمل پولیپ بینی درد دارد؟

در این مقاله به پاسخ این سوالات و همه نکاتی که باید درباره عمل پلیپ بینی بدانید پرداخته‌ایم.

همچنین در پاسخ به برخی سوالات درون مقاله نیز ویدئویی از دکتر آرش نجف بیگی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی آورده شده است که می‎‌توانید با مشاهده آن به جواب سوال خود برسید.

در صورتی که به پاسخ مدنظر خود نرسیدید در انتهای همین مقاله سوال خود را درج کنید تا در سریع ترین زمان به آن پاسخ داده شود.

همین طور می‌توانید از پرسش و پاسخ دیگر افراد درباره عمل بینی در قسمت نظرات کاربران اطلاعات خوبی کسب کنید.

عمل بینی برای رفع پولیپ بینی چگونه است؟ در ویدیو زیر مراحل کندن پولیپ بینی دکتر آرش نجف بیگی را مشاهده می کنید.

عمل پولیپ بینی مناسب افرادیست که به صورت طولانی مدت درگیر مشکل پولیپ بینی بوده اند و سایز پولیپ آن ها با گذشت زمان و راه های درمانی دیگر بهبود پیدا نکرده است.

پولیپ بینی چیست؟

به گفته کلینیک مایو پولیپ بینی، نوعی توده‌ی نرم و غیر سرطانی می باشد که در سینوس‌ها و یا مسیرهای بینی قرار می گیرد و در صورت کوچک بودن اندازه پولیپ، مشکلی برای فرد ایجاد نمی شود و حتی نمیتوان پی به وجود آن برد اما زمانی که این توده بزرگتر شود، مجرای تنفسی را می بندد و می تواند حس بویایی فرد را مختل کرده و باعث عفونت مکرر در فرد شود و درمان نشدن آن می تواند عوارضی برای فرد ایجاد کند و خطراتی برای فرد داشته باشد و سلامتی وی را به خطر بیندازد.

عکسی از پولیپ های بینی

علت بروز پولیپ بینی

پولیپ بینی معمولا بدون درد است و معمولا به علت التهاب مزمن ناشی از آسم، عفونت مکرر، آلرژی، حساسیت دارویی یا برخی اختلالات ایمنی ایجاد می شود. در بعضی کودکان مبتلا به فیبروز کیستیک نیز پولیپ بینی ممکن است رخ دهد. پولیپ ها معمولا به صورت قطره اشک و در سایزهای مختلف و رنگ های زرد-قهوه ای یا صورتی ظاهر می شوند و بعد از رشد کامل مثل انگوری می شود که از شاخه آویزان شده است.

۴ تا ۴۰ درصد جمعیت جهان پولیب بینی دارند و باید جراحی پولیپ بینی انجام دهند و این اختلال در آقایان، ۲ تا ۴ برابر بیشتر از خانم ها می باشد.

بر اساس تحقیقات بسیاری که طی چند دهه گذشته انجام شده است، علت بروز مشکلات پولیپ بینی هنوز نامشخص است اما تا به حال دریافته‌ایم که آنها با آلرژی، آسم، عفونت، قارچ، فیبروز کیستیک، مشکلات سینوسی و حساسیت به آسپرین ارتباط دارند. با این حال مکانیسم‌های اساسی ارتباط این شرایط پاتولوژیک با تشکیل NP نامشخص است. از سوی دیگر عوامل ژنتیکی قوی در پاتوژنز NP نقش دارند اما تغییرات ژنتیکی و مولکولی مورد نیاز برای توسعه و پیشرفت آن، هنوز مشخص نیست.

البته طی 20 سال گذشته با گسترش روش‌های مختلف درمان دارویی و جراحی، مانند آندوسکوپی سینوس، در کنار جراحی‌های معمول پولیپ بینی، درمان این مشکل به شکل بسیار بهتری قابل انجام است. با این حال احتمال عود پولیپ بینی همیشه وجود دارد. هرچند در بیشتر افراد بعد از عمل، مشکلی به وجود نمی‌آید.

نشانه های پولیپ بینی

برای مطالعه بیشتر مقاله تاثیر الکل و سیگار بر جراحی بینی را پیشنهاد میکنیم.

نشانه های پولیپ بینی

پولیب بینی گاهی به صورت تنها یا خوشه ای و در یک یا هر دو حفره بینی ایجاد می شود. پولیپ های کوچک علامت خاصی ندارند اما پولیپ های بزرگ یا خوشه ای معمولا باعث مشکلات تنفسی و عفونت های مکرر می شود، حس بویایی فرد را مختل می کند و باعث مسدود شدن سینوس ها می گردد.

علائم احتمالی پولیپ بینی عبارتند از:

  • گرفتگی و احتقان بینی
  • آبریزش بینی
  • ترشحات پشت حلقی
  • کاهش یا از بین رفتن حس بویایی؛ حتی ممکن است بعد از عمل پولیب بینی برطرف نشود
  • کاهش حس چشایی؛ ممکن است بعد از عمل کردن پولیپ بینی برطرف نشود.
  • تنفس از طریق دهان
  • احساس فشار در پیشانی و جلوی صورت
  • خر و پف
  • درد صورت یا سردرد؛ در صورتی که فرد علاوه بر پولیپ، عفونت سینوسی نیز داشته باشد
  • درد دندان های بالایی
  • تغییرات آوایی
  • خارش در اطراف چشم
  • آپنه خواب (در موارد شدید)؛ ممکن است باعث قطع تنفس در حین خواب شود
  • دوبینی(در موارد شدید)؛ در صورتی که فرد مبتلا به سینوزیت قارچی آلرژیک یا فیبروز کیستیک باشد احتمال دوبینی بیشتر می شود.
پولیپ بینی در آقایان و خانم ها

برای مطالعه بیشتر مقاله عفونت بعد از عمل بینی و مقابله با آن را پیشنهاد میکنیم.

نحوه تشخیص پولیپ بینی

درمرحله اول پزشک در مورد علائم بیماری از بیمار سؤالاتی می‌پرسد و داخل بینی بیمار را معاینه می‌کند. بعد از این معاینه در صورت لزوم، جهت بررسی دقیق تر پولیپ‌ها و مشخص شدن اندازه و تعداد آن‌ها، آزمایشاتی را برای بیمار تجویز می کند. حتی امکان دارد پزشک از بیمار بخواهد “ام آر آی “و” سی تی اسکن” هم جهت تشخیص درست سایز و محل دقیق پولیپ انجام دهد.

پولیپ ها در اسکن ها به صورت نقاط مات دیده می شوند. ممکن است در این اسکن ها، انواع دیگر زائده ها که ممکن است از نظر پزشکی خیلی جدی باشند نیز دیده شوند. این عارضه ها می تواند ناهنجاری ساختاری و یا غده سرطانی باشد. همچنین ممکن است برای بیمار آزمایشاتی مثل آندوسکوپی و یا توموگرافی کامپیوتری (سی‌تی‌اسکن) نیز تجویز شود.

ممکن است پزشک برای تعیین منشا التهاب مزمن بینی، تست آلرژی نیز انجام دهد. برای انجام این تست، پزشک سوراخ کوچکی به اندازه سر سوزن روی پوست بیمار ایجاد کند و سپس انواع آلرژن ها ی مایع را روی آن سوراخ قرار دهد و سپس واکنش سیستم ایمنی بدن بیمار در برابر این آلرژن ها را مشاهده می کند. در صورتی که یک کودک پولیپ بینی داشته باشد، ممکن است پزشک از او بخواهد که تست های ژنتیکی قبل از عمل بینی انجام دهد.

درد ایجاد شده به دلیل پولیپ بین یو احساس نیاز به عمل پولیپ

عمل پولیپ بینی به روش پولیپکتومی

پولیپکتومی رایج ترین جراحی پولیپ بینی است که معمولا سرپایی انجام می شود و امکان دارد به بیهوشی موضعی یا عمومی نیاز داشته باشد. در طول این عمل ، پزشک یک دستگاه کوچک مکشی را وارد بینی بیمار می کند و اقدام به از بین بردن پولیپ بینی در حین جراحی بینی می کند.

پولیپ بینی در کودکان

کودکان چطور دچار پولیپ بینی می شوند؟ همانطور که پیشتر هم توضیح دادیم، پولیپ بینی به توده ‌های گوشتی داخل مجرای بینی و سینوس ‌ها می گویند که راه ‌های تنفس کودک را مسدود می‌ کنند. آنها در اثر التهاب غشای مخاطی ایجاد می شوند. به علاوه ممکن است سایر بیماری های مزمن مانند رینیت آلرژیک، سینوزیت مزمن، آسم و آلرژی به آسپرین نیز منجر به ایجاد پولیپ بینی در کودک شوند و متاسفانه این پولیپ ها برای مدت طولانی باقی می مانند. این ضایعه معمولاً حتی پس از عمل پولیپ بینی یا درمان پزشکی دوباره رشد می کنند. نکته قابل توجه دیگر این است که پولیپ بینی در کودکان می تواند نشانه ای از فیبروز کیستیک و سایر بیماری های نقص ایمنی باشد.

در کودکانی که دچار پولیپ بینی می شوند، احتقان بینی بیشتر مشاهده می شود که با دارو قابل درمان است. علائم دیگر شامل آبریزش بینی، از دست دادن یا اختلال در حس بویایی و چشایی، سردرد و فشار سینوسی است و مراجع به پزشک گوش و حلق و بینی کودکان واجب است. پزشک آندوسکوپی بینی را انجام می دهد و این کار دید بهتری از مجرای بینی و تایید پولیپ ها و درمان لازم را ارائه می دهد.

درمان پولیپ بینی بچه ها شامل روش های جراحی و غیر جراحی است. رایج ترین روش پیشنهادی برداشتن پولیپ با جراحی و به دنبال آن درمان های پزشکی است که عود پولیپ ها را کاهش می دهد. جراحی با استفاده از آندوسکوپ انجام می شود که به دید بهتر حفره های بینی کمک می کند. درمان های پزشکی شامل اسپری های استروئیدی بینی، کورتیکواستروئیدها، داروهای ضد لوکوترین (در کودکان آلرژیک به آسپرین)، سالین بینی (برای عفونت های سینوسی و رینیت آلرژیک)، و آمپول های آلرژیک یا تزریق می باشد.

روش های عمل پولیپ بینی

عمل پولیپ بینی به روش پولیپکتومی

پولیپکتومی رایج ترین جراحی پولیپ بینی است که معمولا سرپایی انجام می شود و امکان دارد به بیهوشی موضعی یا عمومی نیاز داشته باشد. در طول این عمل ، پزشک یک دستگاه کوچک مکشی را وارد بینی بیمار می کند و اقدام به از بین بردن پولیپ بینی در حین جراحی بینی می کند.

عمل پولیپ بینی به روش آندوسکوپی سینوسی

در صورتی که اندازه پولیپ بزرگتر باشد، برای عمل نمودن پولیپ از جراحی آندوسکوپی سینوسی استفاده می شود. در حین این نوع عمل، لوله نازک دوربین دار را با ابزار کوچکی وارد بینی بیمار می کنند و بعد از پیدا کردن پولیپ های بینی، اقدام به از بین بردن آن ها می کنند.

همچنین ممکن است در حین عمل، پزشک دهانه سینوس ها را که به مسیرهای بینی منتهی می شود بزرگتر کند. بعد از تمام شدن جراحی از اسپری بینی و یا شستشوی آب نمک استفاده می شود تا از بازگشت پولیپ بینی جلوگیری شود و التهاب داخل مسیرهای بینی از بین برود.

برای آگاهی بیشتر ، با مشاوران ما در کلینیک دکتر آرش نجف بیگی تماس بگیرید. ما مشتاقانه شما را راهنمایی خواهیم کرد. همچنین می‌توانید یک جلسه مشاوره رایگان با دکتر نجف بیگی داشته باشید.

.

بهبودی و دوران نقاهت بعد از عمل پولیپ بینی

پس از اتمام عمل جراحی، جراح برای خارج کردن ابزارهای استفاده شده در بینی باید دو هفته بعد از جراحی پولیپ بینی، بیمار را ملاقات کند و اقدام به خارج کردن اسپلینت نماید.

برای بهبود پس از عمل نیز بیمار باید برای مدت کوتاهی، عادت ها و فعالیت های عادی خود را اصلاح نماید. بیماران خاصی که پولیپ های بزرگ متعدد خود را برداشته اند، دوره نقاهت آنان طولانی تر خواهد بود. ممکن است بیمار نیاز داشته باشد از مسکن ها برای پنج روز اول پس از عمل جراحی پولیپ بینی استفاده کند.

زمانی که بانداژ بینی بیمار پس از عمل بینی باز شد، بیمار باید سینوس های خود را به طور مرتب با یک محلول نمک شستشو دهد تا ناحیه مورد نظر احتمال عفونت های احتمالی را نداشته باشد. همچنین باید تا جای ممکن در طول دوره ریکاوری پس از عمل، سرش را عمودی نگه دارد و از کج کردن سر به جلو خوداری کند چون ممکن است باعث ایجاد فشار بر ناحیه جراحی شده و سوراخ های بینی دچار خونریزی گردد. پزشک برای دوره ریکاوری پس از عمل جراحی، توصیه هایی به بیمار میکند و بیمار باید این دستورات را انجام دهد و از کارهایی مثل سیگار کشیدن اجتناب کند.

دوره نقاهت عمل پولیپ بینی

مقاله انتخاب نوع بیهوشی برای جراحی بینی را از دست ندهید.

عوارض احتمالی جراحی پولیپ بینی

پولیپکتومی ممکن است منجر به خونریزی بینی یا عفونت بینی گردد و همچنین ممکن است بعد از عمل، علائم پولیپ به میزان زیادی بهبود یابد اما علائم دیگری مثل نداشتن حس بویایی و چشایی همچنان بعد از جراحی بینی باقی بماند و برطرف نشود.

چون در جراحی پولیپ بینی، شکافی در بینی بیمار ایجاد نمی شود، بنابراین در عمل جراحی پولیپ بینی، نیازی به بیهوش کردن بیمار نمی باشد و این عمل به صورت سرپایی انجام می شود (مگر زمانی که پزشک بخواهد مشکلات مربوط به سینوس ها را همزمان با عمل پولیپ درمان کند) اما در صورتی که جراحی پولیپ همزمان با جراحی دیگری انجام شود در اینصورت باید این عمل در یک بیمارستان یا مرکز جراحی صورت گیرد.

چون در این روش درمانی، بیمار بیهوش می شود باید یک نفر همراه بیمار باشد تا هماهنگی های لازم را برای بیمار انجام دهد و پس از عمل  حداقل یک شب پیش بیمار بماند و هنگام مرخص شدن بیمار او را به خانه برساند. همچنین بیمار باید برای روز عمل از یک لباس مناسب دکمه دار استفاده نماید.

عوارض عمل پولیپ بینی

مدت زمان عمل پولیپ از ۳۰ دقیقه تا چهار ساعت می باشد. مدت زمان عمل پولیپ بینی به تعداد و اندازه پولیپ های بینی بستگی دارد. پس از اتمام عمل، بینی بیمار را با یک پارچه نخی می بندند.

در صورتیکه سوراخ های بینی بیمار خیلی کوچک باشد و یا عمل های دیگری به صورت متوالی و پشت سر هم بر روی پولیپ بینی انجام شده باشد، در این صورت ممکن است نیاز به استفاده از اسپلینت در بینی بیمار باشد.

تصویر پولیپ بینی و زمان طول عمل پولیپ بینی

رابطه آسم با عود پولیپ بینی بعد از جراحی

یکی از جدیدترین تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است، کار مشترکی است از دکتر ولامینک و تیم جراحان همکارش که در سال 2020 در ژورنال رینولوژی و آلرژی امریکا چاپ شده است. در این تحقیق گسترده، طی 10 سال، 196 بیمار مورد بررسی قرار گرفتند که بیش از نیمی از آنها در بلند مدت با عود پولیپ بینی مواجه شدند.

در این تحقیق نشان داده شد که ابتلا به آسم حتی خفیف با پولیپ بینی کاملا در ارتباط است و کسانی هم که دچار بیماری آسم هستند، بیشتر از سایرین در خطر ابتلا به پولیپ بینی و عود آن بعد از جراحی هستند. دکتر ولامینک در این زمینه تشریح کرده است که:

ترشحات سینوسی در عود پولیپ و یا حتی ایجاد آسم، در ارتباط است. به همین دلیل مراقبت‌های بسیار دقیق بعد از انجام عمل پولیپ در کنترل عوارض (مانند آسم) و یا عود آن بسیار مهم است؛ به ویژه در افراد با سنین بالاتر.

چه راه‌هایی برای جلوگیری از عود پولیپ بینی وجود دارد؟

پولیپوز بینی یکی از بیماری های مزمن راه های هوایی است که به شکل‌های مختلف، کیفیت زندگی بیمار را تحت تأثیر قرار می دهد. از جمله تاثیر مستقیم در تنفس و کاهش سطح اکسیژن خون، به ویژه در خواب شبانه. عوارض مختلفی همراه با پولیپوز بینی وجود دارد که ممکن است با تجویز دارو بهبود یابد. با این حال به دلیل عدم موفقیت در اثرات دارو درمانی، تکنیک‌ها و روش‌های مختلف جراحی ممکن است برای برداشتن پولیپ‌ها با احتمال عود پس از جراحی، مفید باشد. بررسی‌های بسیاری در این زمینه انجام شده است.

در سال 2016 در کشور ایران پژوهشی در این زمینه انجام شد که نشان داده است جراحی آندوسکوپیک سینوس در کاهش میزان عود پولیپ و یا رفع کامل آن نقش موثری دارد. البته فاکتورهای مختلفی از جمله سابقه بیماری‌های التهابی، شدت پولیپوز و موارد دیگری وجود دارد که در اثربخشی مداخله جراحی در طولانی مدت، تأثیر می‌گذارد. به همین دلیل ممکن است جراح شما نیاز داشته باشد برای رفع کامل مشکل پولیپ، برخی سوابق پزشکی شما را نیز بررسی کند و برخی درمان‌های دارویی را در کنار عمل جراحی پولیپ بینی، به کار بگیرد.

همچنین توموگرافی رایانه‌ای یا CT اسکن، امکان ارزیابی میزان بیماری را به خوبی فراهم می‌کند و در صورت قابل توجه بودن مشکل، درمان جراحی ضروری است. بر اساس بسیاری از یافته‌های پزشکی، مدیریت پولیپوز شامل ترکیبی از درمان پزشکی و جراحی است. پس توجه به مراقبت‌های بعد از عمل و درمان‌های دارویی که جراح شما پیشنهاد می‌کند، باید کاملا با دقت عمل کنید.

در این میان شواهد خوبی در مورد استفاده از کورتیکو استروئیدها (سیستمیک و موضعی) هم به عنوان درمان اولیه و هم به عنوان پروفیلاکسی بعد از عمل در برابر عود وجود دارد. در این میان تنها 10 درصد از افراد ممکن است با عود شدید پولیپ بینی مواجه باشند که جراحی در درمان آن کاملا موثر نیست و ممکن است نیاز به تکرار داشته باشد.

درمان پولیپ بینی

در مرحله اول بهترین متخصص جراحی بینی برای درمان پولیپ بینی داروهایی را برای بیمار تجویز می کند اما در صورتی که بعد از مصرف داروها بهبودی حاصل نشد، ممکن است پزشک عمل پولیپ را پیشنهاد کند. البته جراحی پولیپ بینی به اندازه پولیپ بیمار بستگی دارد و ممکن است بنا به تشخیص پزشک، این جراحی به یکی از روش های زیر انجام شود:

پولیپ بینی یک بیماری رو به افزایش است!

پولیپ‌های بینی (NP) یکی از شایع‌ترین ضایعات توده‌ای التهابی بینی است که تا 4٪ از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد. جالب است بدانید این بیماری در دنیا رو به افزایش است.

طی آخرین تحقیقات صورت گرفته که توسط دکتر تاتسوجی و دکتر شلیمر در سال 2020 منتشر شده است، پولیپ بینی ناشی از التهاب ذاتی نوع 2 و رسوب فیبرین، تبدیل به یک بیماری شایع در کشورهای آسیایی شده است و در دیگر نقاط جهان نیز رو به افزایش است. بر اساس این پژوهش که در Journal of Allergy and Clinical Immunology چاپ شده است، طی دو دهه گذشته مشکل پولیپ بینی همواره رو به افزایش داشته و افراد بیشتری سالانه درگیر آن می‌شوند.

به همین ترتیب نیز روش‌های جراحی پولیپ بینی نیز بیشتر و بیشتر به بوته آزمایش گذاشته شده‌اند و امروزه به خوبی می‌توان این مشکل را با عمل جراحی بینی، برطرف کرد.

NP ضایعات غیرطبیعی منحصر به فردی است که از پوشش سینوس‌های بینی و پارانازال رشد می‌کند و التهاب نوع 2 نقش مهمی در ایجاد NP در بیماران مبتلا به ECRS دارد.

همچنین در بخشی از بیمارانی که جراحی پولیپ بینی انجام می‌دهند، ممکن است این مشکل دوباره برگدد و عود کند. محققان همچنان در حال بررسی علت این مشکل هستند. به طوری که طی یک پژوهش گسترده روی 108 نفر که جراحی پولیپ بینی انجام داده بودند، مشخص شد که 45% از این افراد به نوعی دوباره با این مشکل مواجه شده اند. طی یک بررسی 36 ماهه روی این افراد بعد از عمل نمودن پولیپ بینی، که گزارش نهایی آن در سال 2020 به چاپ رسید، مشخص شد که برخی عوامل بدنی مانند بالاتر بودن غلظت CLC در ترشحات بینی و ارتباط مثبت آن با درصد ائوزینوفیل در بافت پولیپ و خون محیطی، از عوامل عود پولیپ بینی است.

البته این یافته‌ها نشان می‌دهد که تا اندازه‌ای می‌توان با اندازه‌گیری این پروتئین، عود پولیپ بینی را پیشبینی کرد. برای جراحی پولیپ بینی اینگونه افراد معمولا از پولیپکتومی و یا عمل جراحی آندوسکوپیک سینوس‌ها استفاده می‌شود.

چگونه از پولیپ بینی کودک جلوگیری کنیم

به طور کلی، پیشگیری از پولیپ بینی تقریبا غیرممکن است و نمی توان از همه پولیپ های بینی کودکان پیشگیری کرد،اما می توانید با رعایت نکات زیر پیشرفت آن را کاهش دهید:

  • آلرژی و سرماخوردگی کودکان را به سرعت درمان کنید
  • کودک را از مواد محرک مانند دود، مواد شیمیایی و گرد و غبار دور کنید
  • در صورت مشاهده نشانه های پولیپ بینی در کودک، داروهای تجویز شده مانند اسپری کورتیکواستروئیدهای بینی یا استروئید خوراکی مصرف کنید.
  • از یک مرطوب کننده برای افزایش رطوبت محیطی کودک در آن قرار دارد، استفاده کنید.
  • بینی کودک را دو یا سه بار در روز بشویید تا مجرای بینی را مرطوب کرده و از التهاب آن جلوگیری کنید. برای این کار  به کودک آموزش دهید از شستشوی بینی با آب نمک یا استروئیدهای بینی استفاده کند.

درمان خانگی برای پولیپ بینی

برخی از درمان های خانگی وجود دارند که علائم پولیپ بینی در کودکان را بهبود می بخشند و هر گونه ناراحتی ناشی از آن را تسکین می دهند، مانند:

استفاده از دستگاه بخور یا رطوبت ساز

افزودن رطوبت بیشتر به هوا از طریق دستگاه بخارساز یا یا استنشاق بخار از یک کاسه یا تابه بزرگ راه بسیار خوبی برای کمک به مرطوب کردن و باز کردن سینوس ها و راه هوایی است. با این کار می توانید به کودکتان در تسکین التهاب، جلوگیری از انسداد و رقیق شدن مخاط بینی وی کمک کنید.

مصرف بروملین

بروملین که عمدتاً در آناناس وجود دارد، آنزیمی قدرتمند است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش تورم کمک کند. کاهش تورم به معنای کاهش علائم عفونت سینوسی است و می تواند به محافظت در برابر آسم و آلرژی به کودکان کمک کند.

شست و شوی روزانه بینی

شستشوی بینی کودک ممکن است با تسکین برخی از علائم و همچنین علل آن، مانند عفونت سینوسی یا آلرژی، به او کمک کند.

پروبیوتیک ها

مصرف مکمل های پروبیوتیک و خوردن غذاهای غنی از پروبیوتیک راهی عالی برای حفظ سلامت و قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن کودک شما است.

روغن درخت چای

تحقیقات نشان می دهد مصرف روغن درخت چای برای کاهش خارش و مقابله با التهاب و عفونت به عنوان یک عامل ضد میکروبی مفید است. اما چگونه از روغن درخت چای استفاده کنیم؟ یک محلول رقیق شده از اسانس درخت چای (3 تا 5 قطره روغن هر 30 میلی لیتر روغن پایه) درست کنید و محلول آن را با یک پنبه تمیز، به مجرای بینی کودک بمالید.

جمع بندی

پولیپ بینی می تواند هر کسی را درگیر کند، اما در بزرگسالان بیشتر رخ می دهد. هنگامی که علائم شما از احتقان و سرماخوردگی فراتر رفته و به عفونت های جدی تر بینی و سینوس یا سایر مشکلات تنفسی می رسد، مشکوک به پولیپ بینی است. در این مواقع برای درمان، عمل پولیپ بینی یا درمان های خانگی پیشنهاد می شود. پولیپ بینی به توده های خوش خیمی می گویند که در پوشش مجاری بینی یا سینوس ها ایجاد می شوند. اگر این توده ها به اندازه کافی بزرگ باشند، ممکن است راه های تنفسی را مسدود کرده و باعث مشکلات تنفسی، عفونت سینوسی یا سایر عوارض شوند. داروها ممکن است پولیپ های بینی را کوچک یا از بین ببرند، اما گاهی اوقات برای برداشتن آنها به جراحی نیاز است. در این مطلب تمام آنچه که لازم است در مورد گرفتگی و پولیپ بینی بدانید را گردآوری کردیم. اگر شما هم تجربه ای در این زمینه دارید می توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

حال که درباره عمل پولیپ بینی و نکاتی که باید قبل از اقدام به عمل بدانید، اطلاعات درستی کسب کرده اید می توانید از مقالاتی که در پایین هستند اطلاعات تکمیل تری دریافت کنید یا برای خواندن تجربیات دیگران در این زمینه، نظرات کاربران را در انتهای مقاله بخوانید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

29 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
جلال الدین رحیمی
جلال الدین رحیمی
1 سال قبل

سلام خدمت شما محترم
هزینه زیبایی بینی استخوانی از چند شروع می‌شود تا چی اندازه است؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  جلال الدین رحیمی
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
دوست عزیز لطفا جهت اطلاع کامل از هزینه ها با شماره های مطب تماس بگیرید.
جردن 02186084326- سعادت آباد 02126740054

ناهید
ناهید
1 سال قبل

سلام هزینه عمل پولیپ چقدر میشه

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  ناهید
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های کلینیک تماس بگیرید
سعادت آباد 02126740054- جردن 02186084326

ماریا رهام
ماریا رهام
2 سال قبل

سلام من پولیپ بینی دارم و صدام کاملا افتضاحه نمیدونم با جراحی خوب میشه یا ن و اینکه بیمه شامل
این درمان هست
ممنون

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  ماریا رهام
2 سال قبل

سلام و احترام . بله با عمل زیبایی به صورت کامل این مشکل برطرف خواهد شد . برای اطلاع از هزینه ها لطفا با شماره های کلینیک تماس بگیرید . سعادت اباد 02126740064- جردن 02186084326

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
2 سال قبل

سلام من ۴سال پیش عمل زیبای بینی انجام دادم ،پولیپ هم داشتم برداشته شد بعد از چن مدت دوباره برگشت ،همیشه ابریزش بینی ،گرفتگی صدا دارم چکار باید بکنم

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
2 سال قبل

سلام برای مشاوره می بایست ب صورت حضوری به پزشک مراجعه نمایید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های کلینیک تماس بگیرید 02126740064. 02186084326

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
3 سال قبل

سلام من سالمه و همه علائم که گفتین رو تقریبا دارم و بخاطر تر اط جراحی نتونستم عمل کنم ایا بعد از عمل حس بویایی بهتر میشه ؟ راستی اگر عمل بینی در بیمارستان انجام بشه هزینه عمل رو بیمه پرداخت میکنه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
3 سال قبل

با سلام
اگر جراحی صرفا درمانی باشد و در صورت داشتن بیمه تکمیلی می توانید هزینه جراحی را از بیمه دریافت نمایید.

مالک عقیقی
مالک عقیقی
3 سال قبل

سلام عمل پولیپ بینی چقدر طول میکشه؟ بعد از عمل میتونیم مرخص بشیم؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  مالک عقیقی
3 سال قبل

با سلام
جراحی پولیپ معمولا با جراحی زیبایی یا اصلاح انحراف بینی همراه است و از 2 ساعت تا 4 ساعت ممکن است زمان ببرد.

خانم معصومی
خانم معصومی
3 سال قبل

سلام اوقاتتون خوش من کودکی 5ساله دارم که ابریزش بینی شدید داره و صداش تو دماغیه و همیشه پیشونی اش درد میکنه دکتر بردم گفتن صبر کن خوب میشه ایا این امکان داره؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  خانم معصومی
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز ایشان حتما باید به صورت حضوری معاینه شوند و در صورت لزوم سیتی اسکن انجام دهند تا علت علائمی که فرموده بودید مشخص شود.

محمد
محمد
3 سال قبل

سلام من همیشه خر و پف میکنم و ابریزش بینی هم توی همه ی فصل سال دارم هر کسی منو میبینه فک میکنه سرما خوردم ایینا یعنی من پولیپ دارم درسته؟لطفا راهنمایی کنید

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  محمد
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز تا به صورت حضوری معاینه نشوید نمی توان دقیق اعلام کرد که بینی شما پولیپ دارد یا خیر.

رحیمی
رحیمی
3 سال قبل

سلام اقای دکتر بچه من 11سالشه و پولیپ بینی داره ایا تو این سن زمان مناسبی برای عمل پولیپ بینی هست؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  رحیمی
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز بهتر است صبر نمایید تا 18 سالشان کامل شود. زیرا ممکن است با افزایش سن و رشد ایشان ممکن است پولیپ مجدد رشد کند.

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
3 سال قبل

سلام وقت بخیر
امکانش هست پولیپ بینی همزمان با عمل ترمیم بینی برای زیبایی انجام بشه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
3 سال قبل

با سلام
بله می توان همزمان انجام داد.

علی موسوی
علی موسوی
پاسخ به  Doctor najafbeygi
3 سال قبل

سلام ن دوتاپولیپ بزرگ دارم که دیده میشه اگر برای ترمیم بینی و عمل پولیپ باهم خدمت برسیم طرف قرارداد با بیمه ها هستید یا آزاده

میلاد نوری
میلاد نوری
4 سال قبل

سلام
هزینه عمل یا بر طرف کردن پولیپ بینی چقدر است

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  میلاد نوری
4 سال قبل

سلام وقت بخیر
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های کلینیک تماس بگیرید
سعادت آباد 02126740054- جردن 02186084326

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
4 سال قبل

سلام عرض ادب
ايا همزمان با عمل پوليپ عمل زيبايي نيز انجام ميشود

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
4 سال قبل

با سلام
بله می توان همزمان انجام داد.

فاطمه
فاطمه
4 سال قبل

سلام روز به خیر
علل عفونت های پی در پی پس از عمل پولیپ چه میتواند باشد؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  فاطمه
4 سال قبل

با سلام
معمولا عفونت بینی با استفاده از آنتی بیوتیک و شستشوی بینی برطرف می شود. در غیر این صورت به پزشک خود مراجعه نمایید.

یوسف اسلامی
یوسف اسلامی
4 سال قبل

سلام برای ازبین رفتن پولیپ قبل از جراحی که گفتید با مصرف دارو ممکن از بین بره چه دارویی رو پیشنهاد میکنید؟
مچکرم

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  یوسف اسلامی
4 سال قبل

با سلام
برای تشخیص اینکه چه روش یا دارویی برای حل مشکل شما مناسب است حتما باید به صورت حضوری معاینه شوید.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های کلینیک تماس بگیرید
سعادت آباد ۰۲۱۲۶۷۴۰۰۵۴- جردن ۰۲۱۸۶۰۸۴۳۲۶

کلینیک دکتر نجف بیگی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، یکی از فعال‌ترین جراحان پلاستیک حال حاضر شهر تهران هستند. دوره پزشکی عمومی و تخصص خود را در دانگاه تهران و بیمارستان شهدای تجریش گذرانده‌اند و مقطع فوق

پست های محبوب

تماس با ما

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر