همه چیز درباره بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

دکتر آرش نجف بیگی

یکی از جراحی‌های زیبایی فوق‌العاده پرطرفدار که علاقه‌مندان زیادی را به خود جذب کرده است، عمل سینه در خانم‌ها است. این جراحی، زیبایی و جذابیت فراوانی در اندام خانم‌ها ایجاد می‌کند.

معمولا زمانی از پروتز سینه استفاده می‌شود که فرد علاقه‌مند به داشتن سینه خوش فرم، ایستاده، سفت و حجیم باشد. زیبایی پروتز سینه تاحدی است که بعضی خانم‌ها پیش از بارداری و شیردهی کاندید انجام این جراحی زیبایی هستند؛ اما عدم وجود اطلاعات دقیق از رابطه پروتز سینه و بارداری در کنار برخی توصیه‌های بی پایه و اساس، موجب سردرگمی این افراد می‌شود.

در این‌جا قصد داریم به بررسی دقیق و جامع رابطه پروتز سینه و بارداری بپردازیم و تمامی سوالات شما عزیزان را در خصوص این رابطه  بررسی کنیم.

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

مطالعه مقاله انواع مدل پروتز سینه و معرفی کامل جدیدترین آن‌ها در سال 1400 را از دست ندهید.

پروتز سینه یا ایمپلنت سینه چیست؟

در آناتومی بدن هر فرد، اندازه، شکل و فرم و ظاهر هر عضو بدن با دیگری متفاوت است. در بعضی خانم‌ها، سینه بسیار کوچک است، در بعضی دیگر عدم تقارن در اندازه و فرم سینه‌ها وجود دارد، در عده‌ای نیز، افتادگی سینه انگیزه استفاده از پروتز سینه است.

آن‌چه بدیهی است، عدم رضایت افراد از شکل و فرم سینه است که منجر به تصمیم‌گیری در خصوص انجام عمل زیبایی پروتز سینه می‌شود. این عمل جراحی باید توسط بهترین جراح زیبایی سینه انجام شود.

در پروسه عمل ایمپلنت سینه، معمولا پزشک با ارائه مشاوره، بهترین نوع پروتز را برای فرد انتخاب می‌کند. جنس این پروتز معمولا از سیلیکون است. در روز عمل، پزشک با ایجاد برش مناسبی در سطح پوست، اقدام به وارد کردن پروتز سیلیکونی به داخل سینه می‌کند.

با  همین اقدام، جای‌گیری پروتز در زیر ماهیچه یا روی آن انجام می‌شود. سپس محل برش به‌وسیله نخ بخیه و گاهی به همراه لوله درن، بسته می‌شود و پروسه بهبودی آغاز می‌گردد. برای درک رابطه پروتز سینه و بارداری در ادامه ما را همراهی کنید.

بهترین سن برای انجام پروتز سینه چیست؟

شاید در ذهن شما نیز چنین سوالی مطرح باشد که بهترین سن برای انجام پروتز سینه چه سنی است. در پاسخ به این سوال باید گفت که به‌طور کلی سن چندان اهمیتی در این زمینه ندارد و تنها باید زمانی برای انجام پروتز سینه اقدام کنید، که در خصوص رشد کامل سینه‌ها اطمینان حاصل کرده‌اید.

در منابع خارجی معمولا بهترین سن برای این‌کار بالای 20 الی 25 سال بیان شده است. تنها فرد مناسب برای تشخیص این موضوع پزشک شما است.

تاثیرات جراحی پروتز سینه بر بارداری

 مطالعه مقاله ليفت سينه را توصیه می کنیم.

در ویدئو زیر دکتر آرش نجف بیگی درباره اینکه پروتز های سینه مانع شیردهی نمی شوند توضیحاتی را ارائه می دهند:

https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/luUQ5/vt/frame

آیا بعد از پروتز سینه می‌توان بارداری را تجربه کرد؟

بسیاری از خانم‌های کاندید انجام جراحی پروتز سینه، نگران بارداری و اختلالات شیردهی بعد از آن هستند. در ذهن بسیاری از افراد، بارداری بعد از انجام پروتز سینه با مشکل مواجه خواهد شد. اما باید بدانید که خانم‌هایی که عمل پروتز سینه انجام داده‌اند، هیچ مشکلی برای بارداری نخواهند داشت.

مگر در شرایطی که به‌دلیل بی‌تجربگی و عدم اطلاع کافی پزشک، در حین عمل پروتز آسیبی به غدد شیردهی و عصب‌های مربوطه وارد شده باشد؛ که در چنین شرایطی با اختلال در شیردهی مواجه خواهید شد. اما در شرایطی که عمل زیبایی با علم به احتمال بارداری در خانم انجام شده باشد، معمولا مشکلی وجود ندارد و نمی‌توان رابطه پروتز سینه و بارداری و اختلالات آن را معتبر دانست.

پروتز سینه و بارداری

برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله دوران نقاهت بعد از پروتز سینه را توصیه می کنیم.

چگونه عمل پروتز موجب اختلال در شیردهی می‌شود؟

عمل زیبایی پروتز سینه، همیشه به تنهایی انجام نمی‌شود. در بسیاری از موارد پروتز سینه زمانی انجام می‌شود که جراحی لیفت سینه انجام شده باشد. عمل ماموپلاستی کاهشی موجب لیفت سینه و کاهش حجم بافت درون سینه می‌شود. این جراحی در شرایطی که با تکنیک برش هاله نوک سینه همراه باشد، ریسک آسیب و اختلال در شیردهی را افزایش می‌دهد.

در بعضی موارد، فرد علاقه‌مند به استفاده از پروتز سینه، پس از عمل لیفت و ماموپلاستی است تا ظاهر سینه به شکل مطلوبی خودش را نشان دهد. در چنین شرایطی پزشک با استفاده از دو تکنیک می‌تواند پروتز را درون بافت سینه قرار دهد. یکی از این روش‌ها ریسک بیشتری نسبت به دیگری دارد و بارداری و شیردهی را دچار اختلال می‌کند.

در برخی موارد، پزشک به‌دلیل اشتباه در حین جراحی، موجب آسیب به غدد و عصب‌های مرتبط با شیردهی می‌شود. بدیهی است که در چنین شرایطی ریسک بروز مشکل در رابطه پروتز سینه و بارداری افزایش می‌یابد. در ادامه به بررسی دقیق‌تر علل آسیب به شیردهی در عمل پروتز سینه اشاره می‌کنیم.

1- نحوه انجام جراحی پروتز سینه و محل برش

طبق گزارش سایت healthline یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین عواملی که موجب می‌شود تا پروتز سینه شیردهی را دچار اختلال کند، نحوه انجام جراحی و محل برش آن است. ایجاد برش در پستان باید براساس علم به این موضوع انجام شود که عصب‌ها، مجرای لنف، رگ‌های خونی و غدد شیردهی دچار آسیب نشوند.

هرگونه برشی که موجب آسیب به هریک از این گزینه‌ها شود، مادر را دچار اختلال شیردهی می‌کند. اما درصورتی‌که پزشک معالج با اطلاع از تمامی این جزییات اقدام به انجام جراحی کند، رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی ازبین می‌رود و فرد بدون هیچ اختلالی بارداری و شیردهی مطلوبی را تجربه می‌کند.

2- نحوه قرار گیری پروتز سینه

همان‌طور که درخصوص جراحی پروتز سینه می‌دانید، پروتز سیلیکونی برای حجم دهی به سینه در محلی خاص از سینه قرار می‌گیرد. نحوه قرارگیری پروتز سینه تعیین کننده این است که رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی در آینده چگونه باشد.

با درنظر گرفتن احتمال بارداری و شیردهی، پزشک می‌تواند لایه مناسبی را برای قراردادن پروتز سینه انتخاب کند تا هیچ آسیبی به پروسه شیردهی وارد نشود. ایجاد فشار به غدد، آسیب به اعصاب و خون‌رسانی موجب اختلال شیردهی است؛ پس می‌توان گفت که رعایت چنین نکاتی به‌راحتی پروتز سینه بدون دردسری برای‌تان ایجاد می‌کند.

برای آگاهی بیشتر پیشنهاد ما مطالعه مقاله ورزش و فعالیت بعد از پروتز سینه چگونه است؟ و لیفت و پروتز همزمان در همین وبسایت می باشد.

بهترین تکنیک جراحی پروتز سینه بدون آسیب به شیردهی

جراحی پروتز سینه با تکنیک‌های مختلفی انجام می‌شود. پزشک متخصص تعیین کننده نحوه جراحی پروتز سینه است. استفاده از پروتز سینه در زیر بافت عضلانی سینه قرار می‌گیرند، ریسک کم‌تری برای اختلال در شیردهی دارند. درحالی‌که استفاده از روشی که در آن، پروتز سینه روی عضلات قرار گرفته است، شیردهی را دچار اختلال می‌کند. زیرا ریسک مجاورت سیلیکون با شیر مادر را افزایش می‌دهد.

برای کسب آگاهی بیشتر از مزایا و معایب قرارگیری پروتز زیر و یا روی عضله، مطالعه مقاله تفاوت پروتز زیر عضله و روی عضله را پیشنهاد می دهیم.

انواع پروتز سینه برای کاشت پروتز بعد از بارداری

اگر هنوز به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، با مشاوران پزشکی ما در کلینیک دکتر آرش نجف‌بیگی تماس بگیرید. ما مشتاقانه شما را راهنمایی خواهیم کرد.

.

آیا بارداری بعد از پروتز سینه عوارض دارد؟

می دانیم که عوارض پروتز سینه ممکن است برای هر شخصی رخ دهد و باید با مراقبت های بعد از این عمل آشنایی داشت تا دچار این مشکلات نشویم.

اما با بررسی رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی متوجه این موضوع شدید که، اگر پزشک متخصص و باتجربه اقدام به انجام جراحی پروتز سینه کند و درخصوص تصمیم به بارداری و شیردهی فرد آگاه باشد، ریسک بروز مشکلات کاهش پیدا می‌کند و در برخی موارد نیز، رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی هیچ مشکلی نخواهد داشت.

اما درخصوص عوارض بارداری بعد از عمل پروتز سینه، باید نکاتی را بدانید که با آگاهی فراوان اقدام به انجام این جراحی کنید. در ادامه به برخی از این موارد اشاره می‌کنیم.

1- دفرمگی و افتادگی سینه

معمولا درصورتی‌که پروتز سینه را پیش از بارداری تجربه کنید، احتمال این موضوع بالا است که بعد از اتمام بارداری و شیردهی، شاهد شل شدن سینه‌ها، کشیدگی، ترک پوستی و افتادگی پروتز سینه باشید. بزرگ شدن سینه‌ها به‌دلیل تجمع شیر، تغییرات هورمونی و کشیدگی‌های متعدد ناشی از مکیدن نوزاد، امری طبیعی است.

در برخی موارد بعد از دوره بارداری شکل و فرم سینه تا حد زیادی به حالت اولیه باز می‌گردد. در موارد دیگری نیز، این اتفاق رخ نمی‌دهد و فرد با نگرانی در رابطه پروتز سینه و بارداری و افتادگی سینه مواجه می‌شود.

2- استرچ مارک یا ترک پوستی سینه

پوست ناحیه پستان نیز مانند هر قسمت دیگری از بدن، کشسانی مشخصی دارد. پوست ما در شرایطی که دچار چاقی شویم، تا حدی کش می‌آید، اما افزایش حجم بیش از اندازه در بدن، موجب پدید آمدن ترک‌های پوستی می‌شود.

این حالت در شرایطی که شما با استفاده از پروتز سینه، حجم سینه را افزایش داده باشید و سپس باردار شده باشید و در دوران بارداری نیز به‌دلیل شیردهی سایز اضافه کرده باشید، بسیار زیاد اتفاق می‌افتد. چرا که پوست بدن چندان ظرفیتی برای کشیدگی بیشتر ندارد و همین موضوع موجب ترک‌های پوستی ناحیه سینه می‌شود.

3- اختلال در شیردهی

ظرافتی که در خلق تک به تک سلول‌های انسان وجود دارد، کار پزشکان و جراحان را پیچیده می‌کند. گاهی با وجود تمام تلاش‌های پزشک در کاهش ریسک بروز مشکل در رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی، اختلالاتی در این پروسه ایجاد می‌شود که موجب کاهش حجم شیر، تجمع شیر در پستان و دردهای ناشی از این اختلال می‌شود.

رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی نشان می‌دهد که نمی‌توان از ریسک  بروز این اختلالات چشم پوشی کرد. پس بدیهی است که هر فرد کاندید برای انجام این جراحی، باید رابطه پروتز سینه و بارداری و اختلال شیردهی را بداند و با علم به این موضوع اقدام به این کار کند. برای بهبود این شرایط می‌توانید با استفاده از کمپرس گرم، ماساژ و شیر دوش مخصوص، این اختلالات را بهبود بخشید.

4- دردناک شدن پستان

یکی از مشکلاتی که برخی مادران با تجربه پروتز سینه بعد از بارداری و شیردهی تجربه می‌کنند، احساس درد در ناحیه سینه است. تغییرات هورمونی، تورم سینه و تجمع شیر در سینه مادرانی که عمل پروتز انجام نداده‌اند نیز وجود دارد. پروتز سینه موجب تحمیل فشار به اجزا مختلف سینه می‌شود؛ همین موضوع پروسه شیردهی را دچار اختلال می‌کند.

پس طبیعی است که مادران دارای سابقه عمل پروتز سینه، دچار مشکلات بیشتری در زمان خروج شیر از پستان باشند و تورم سینه در آن‌ها بیشتر از سایرین باشد. درد  و تورم بعد از پروتز از عوارض احتمالی پروتز سینه در مادران شیرده است. پس می‌توان گفت که رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی در برخی مواقع، فرد را دچار مشکلات این‌چنینی و تحمیل درد می‌کند.

رابطه کاشت پروتز سینه و اختلال در بارداری بانوان

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پروتز سینه مطالعه مقاله علت عفونت بعد از پروتز و راهای پیشگیری و درمان آن مفید است.

چگونه عمل پروتز سینه بدون عوارض را تجربه کنید؟

قطعا با درک رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی، می‌دانید که عملکرد پزشک تا چه اندازه در نتیجه عمل پروتز سینه و شیردهی فرد اثرگذار است. برای داشتن یک عمل پروتز سینه بدون عارضه، باید نسبت به انتخاب پزشک حساس‌تر باشید.

کسب اطلاعات درخصوص تجربیات مشابه پزشک از افرادی که بعد از پروتز تجربه بارداری و شیردهی دارند، مهم‌ترین بخش ماجرا است. سعی کنید در زمان تصمیم گیری برای انجام عمل زیبایی پروتز سینه، حتما در مورد ریسک اختلال در شیردهی و مشکلات متعدد آن بد از عمل، از پزشک‌تان سوال کنید و موارد مشابه با شرایط خودتان را بررسی کنید.

انتخاب یک پزشک متخصص و متخصص در چنین جراحی‌هایی، ریسک بروز مشکلات را کاهش می‌دهند. چرا که احتمال تحمیل آسیب به بافت‌های مجاور، عصب‌ها و غدد شیردهی در زمان جراحی کاهش پیدا می‌کند.

خلاصه مطلب

زیبایی و جذابیت اندام یکی از مهم‌ترین علایق خانم‌ها است. استفاده از جراحی‌های زیبایی راهی مطلوب برای دستیابی به فرم اندام خاص است. در این میان استفاده از پروتز سینه به عنوان ایمن‌ترین راه بزرگ کردن حجم سینه و خوش فرم نشان دادن آن مورد استقبال خانم‌ها قرار گرفته است.

با مطالعه دقیق مطالبی که در بالا عنوان شد، می‌توانید بهترین آگاهی را درخصوص رابطه پروتز سینه و بارداری و شیردهی کسب کنید و با خیالی آسوده این عمل را تجربه کنید.

شیر دادن پس از انجام جراحی پروتز سینه مشکلی ایجاد نمی‌کند؟

ممکن است در صورت شیردهی پس از انجام جراحی به دلیل تجمع شیر و افزایش فشار به بافت پستان فرد در این قسمت احساس درد و ناراحتی کند و گاهی همین نکته ممکن است شیردهی را با اختلال مواجه کند.

انتخاب یک پزشک متخصص و باتجربه تا حدود زیادی از بروز خطرات احتمالی پس از انجام جراحی می‌کاهد؛ زیرا انجام جراحی مطلوب، احتمال آسیب به عصب‌ها و غدد شیری را کاهش می‌دهد.

آیا شیر دادن با وجود پروتز مشکلی برای نوزاد ایجاد نمی‌کند؟

یکی از مواردی که پس از جراحی پروتز سینه سبب نگرانی مادران در دوران شیردهی می‌شود، این نکته است که آیا وجود پروتز مانع سالم بودن شیر می‌شود یا خیر. در این مورد باید گفته شود که شیر دادن با وجود پروتز هیچ خطری برای نوزاد ایجاد نمی‌کند و مادر با اطمینان کامل می‌تواند به نوزاد خود شیر دهد.

برای افرادی که قصد بارداری دارند انجام جراحی پروتز بعد از بارداری بهتر است یا قبل از آن؟

پروتز سینه در بارداری و شیردهی مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند اما اگر فرد از این مسئله اطمینان دارد که تصمیم به باردار شدن دارد، بهتر است انجام جراحی پروتز سینه را به بعد از بارداری موکول کند تا در روند شیردهی و بارداری اختلالی ایجاد نشود.

در دوران بارداری و شیردهی به دلیل تغییرات هورمون‌ها و افزایش حجم سینه ممکن است به بافت‌های اطراف سینه فشار وارد شود و این فشار برای فرد ایجاد درد کند.

در صورت افتادگی سینه پس از بارداری و شیردهی چه باید کرد؟

حجم پروتز سینه بعد از بارداری و شیردهی تغییری نمی‌کند و به همان اندازه باقی می‌ماند اما ممکن است به دلیل افزایش حجم سینه‌ها و کشیدگی پوست در دوران بارداری و شیردهی، پس از گذشت این دوره سینه‌های فرد افتاده شود و یا فرد دچار مشکل شل شدگی پوست گردد. در این صورت، فرد می‌تواند با انجام عمل لیفت سینه سینه‌های خود را به حالت اولیه بازگرداند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

10 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
درسا نیکی
درسا نیکی
3 سال قبل

سلام من 28سالمه و تازه ازدواج کردم میخام پروتز کنم و سوالم اینه بهترین مدل پروتز کدومه که بعد بارداری زیاد سینه ها افتادگی پیدا نکنه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  درسا نیکی
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز بهترین سایز پروتز فقط زمانی که شما به صورت حضوری معاینه شوید قابل تشخیص است. چون بسته به جسته و شرایط فیزیکی هر فرد نوع پروتز تغییر می کند.

شکرانه
شکرانه
3 سال قبل

سلام من پروتز سینه دارم و قصد بارداری دارم میخاستم بدونم بعد بارداری میتونم سینه هامو لیفت کنم؟ البته اینم بگم من یه بار لیفت و پروتز رو با هم انجام د ادم

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  شکرانه
3 سال قبل

با سلام
از آنجایی که قبلا جراحی سینه داشته اید بهتر است اول به صورت حضوری معاینه شوید تا مشخص شود آیا می توانید مجدد اقدام به لیفت سینه نمایید یا خیر.

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
3 سال قبل

سلام اگه بعد بارداری و شیردهی پروتز بد فرم بشه یا سینه ام شل ببشه میشه پروتز رو عوض کرد؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
3 سال قبل

با سلام
معمولا بعد از شیردهی سینه افتاده می شود و بهتر است اقدام به لیفت سینه نمایید.

شهره یردانی
شهره یردانی
3 سال قبل

سلام خسته نباشید من یه بار زایمان داشتم سینه هام افتاده شده و فرم شو از دست داده الان پروتز کنم بهتره یا بعد از بارداری دومم؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  شهره یردانی
3 سال قبل

با سلام
اگر قصد بارداری دارید بهتر است اول اقدام به بارداری نمایید ، 6 ماه بعد از بارداری می توانید اقدام به جراحی پروتز سینه نمایید.

سحر ی
سحر ی
3 سال قبل

سلام شیر دادن به بچه با پروتز که توی سینه هست مشکلی ند اره؟ ینی یوقت خدا نکرده پروتز پاره شده باشه چی؟ لطفا راهنمایی کنید

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  سحر ی
3 سال قبل

با سلام
شیردهی به نوزاد در صورتی که پروتز سینه داشته باشید مشکلی پیش نخواهد آورد و اگر پروتز پاره شود کاملا مشخص خواهد شد.

کلینیک دکتر نجف بیگی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، یکی از فعال‌ترین جراحان پلاستیک حال حاضر شهر تهران هستند. دوره پزشکی عمومی و تخصص خود را در دانگاه تهران و بیمارستان شهدای تجریش گذرانده‌اند و مقطع فوق

پست های محبوب

تماس با ما

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

برای مشاوره رایگان کلیک کنید
شماره تماس شعبه جردن: 02191009402 شماره تماس شعبه سعادت آباد: 02126740054 شماره تماس شعبه الهیه: 09128434116