کلینیک جراحی زیبایی اندام و صورت دکتر نجف بیگی
پروتز سینه؛ جراحی سینه
علت استفاده از عمل پروز سینه . . .
تقارن و تناسب
با پروتز سینه زیبایی و تناسب و تقارن را به سینههای خود بازگردانید
سریعترین روش فرمدهی
پروتز سینه با کمترین درد و زمان بهبودی میتواند ظاهر سینههای شما را دگرگون کند
بدون جای زخم و برش
پروتز سینه با روشهای جدید هیچ اثری از جای زخم و بخیه به جا نمیگذارند
هر آنچه درباره پروتز سینه باید بدانید . . .
معرفی پروتز سینه
پروتز سینه یا جراحی زیبایی سینه، روشی است که در آن با استفاده از ایمپلنتهای سیلیکونی یا انتقال بافت بدن، شکل و اندازه سینهها تغییر مییابد. این عمل میتواند برای اهداف زیبایی مانند افزایش اندازه سینهها یا بازسازی پس از جراحی برداشتن سینه به دلیل سرطان انجام شود. انتخاب صحیح روش، جراح با تجربه و داشتن انتظارات واقعبینانه از جمله عوامل مهم در رسیدن به نتایج مطلوب محسوب میشوند. با وجود ریسکها و عوارض احتمالی، عمل پروتز سینه میتواند برای بسیاری از زنان تجربهای رضایتبخش باشد که به افزایش اعتماد به نفس و احساس زنانگی آنها کمک میکند.
پروتز سینه چیست؟
طبق تعریف بنیاد حمایت از زنان مبتلا به سرطان پستان بریتانیا، پروتز پستان، بافتی است که مشابه با پستان است و در مواردی خاص با پروتکلهای خاصی، جایگزین بافت طبیعی پستان میشود.
پروتز سینه شکل و فرمهای مختلفی دارد و سایز آن نیز قابل تغییر است. بهترین سایز پروتز سینه را می توان با مشورت جراح متخصص انتخاب نمود. بیشتر این پروتزها از جنس سیلیکون ساخته شدهاند.
پروتز پستان برای خانمهای مبتلا به سرطان که بعد از بهبودی امکان جایگزین کردن بافت پستان را دارا هستند، چیزی شبیه به معجزه است.
پروتز سینه روشی مناسب برای پر کردن فضای تخلیه شده سینه برای خانمهای مبتلا به کنسر سینه است. در مواقعی نیز، خانمها برای بهبود شکل و فرم پستان، از پروتز استفاده میکنند. در تعریفی دیگر، پروتز سینه به بافت اسفنجی و حجیمی که داخل کاپ سوتین قرارداده میشود نیز، گفته میشود. در ادامه به توضیحات بیشتری در خصوص جزییات پروتز سینه میپردازیم.
روشهای انجام پروتز سینه
شناخت روشهای مختلف انجام پروتز سینه از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا انتخاب روش مناسب میتواند تأثیر بسزایی در نتایج جراحی، مدت زمان بهبودی و کلیت تجربه بیمار داشته باشد. هر روش دارای مزایا، معایب و خطرات خاص خود است و ممکن است بسته به ساختار بدنی، سلامت کلی و اهداف زیباییشناختی بیمار، مناسبتر باشد. علاوه بر این، برخی روشها ممکن است به دلیل ویژگیهای خاص جسمانی یا پزشکی بیمار مناسب نباشند. در نتیجه مشورت دقیق با یک جراح پلاستیک متخصص قبل از تصمیمگیری برای عمل جراحی پروتز دائمی سینه بسیار مهم است. این اطلاعات به بیمار کمک میکند تا انتظارات واقعبینانهای از نتایج جراحی داشته باشد و خطرات احتمالی را به حداقل برساند. روشهای مختلف پروتز سینه شامل موارد زیر خواهد بود.
- روش زیر عضلهای (Submuscular): پروتز زیر عضله پکتورال قرار میگیرد.
- روش زیر غددی (Subglandular): پروتز بین بافت سینه و عضلات قفسه سینه جایگذاری میشود.
- روش دوگانه (Dual Plane): بخشی از پروتز زیر عضله و بخشی دیگر زیر بافت سینه قرار میگیرد.
- روش برش زیر بغل (Transaxillary): پروتز از طریق برشی در زیر بغل وارد میشود.
- روش برش ناف (Transumbilical): پروتز از طریق برشی در ناف وارد و به سمت سینهها هدایت میشود.
- روش برش در چین سینه (Inframammary): برش در چین زیرین سینه انجام میشود، که محل رایجی برای قرار دادن پروتز است.
عمل پروتز سینه چگونه انجام میشود؟
برای عمل پروتز سینه و کار گذاشتن ایمپلنتهای سیلیکونی، نخست باید یک برش در پوست ایجاد شود. این برش میتواند در محلهای مختلفی ایجاد گردد که بسته به تکنیک جراحی سینه، اندازه پروتزها و فرم سینهها، انتخاب میشود:
- برش در زیر هاله نوک سینه
- برش در زیر سینه
- برش در زیر بغل
- برش در بالای شکم
- پس از ایجاد برش، پروتز درون سینه کار گذاشته میشود. بسته به شکل اولیه سینه، میتوان پروتز را دقیقا زیر پوست و بافت نرم سینه جاگذاری کرد و یا آن را در پشت بافت ماهیچه سینه قرار داد. در خانمهایی که سینه کوچکی دارند معمولا پروتز در پشت عضلات سینه کار گذاشته میشود؛ چرا که اگر زیر پوست سینه قرار گیرد ممکن است لبههای آن از زیر پوست مشخص شود. همچنین در مواردی میتوان با تزریق چربی، کمی به سینه حجم داد تا فرمدهی توسط پروتز بهتر انجام شود.
- از سوی دیگر در خانمهایی که بافت کافی در سینهها دارند و دچار افتادگی شدهاند، میتوان پروتز را روی ماهیچههای سینه و درست زیر پوست و بافت نرم سینه قرار داد. این کار کمک میکند تا سینهها و بافت افتاده سینه بهتر فرم بگیرد.
- همچنین گاهی نیاز است که جراحی لیفت سینه نیز در سینههای افتاده انجام شود. این موارد که پروتز در کدام بخش و به چه شکل جایگذاری شود و یا آیا به لیفت سینه نیازی هست یا خیر، پس از معاینه توسط جراح پلاستیک و زیبایی مشخص میشود.
چه افرادی کاندید استفاده از پروتز سینه هستند؟
قطعا شما نیز علاقهمند هستید که بدانید، چه افرادی کاندید مناسبی برای استفاده از پروتز سینه محسوب میشوند؟ هرچند که جراحی پروتز سینه یک جراحی درمانی نیز محسوب میشود، اما اصل ماجرای آن به زیبایی سینه و اندام مربوط است. در ادامه میتوان به افراد کاندید استفاده از پروتز سینه اشاره کرد.
- خانمهای بهبود یافته از سرطان سینه که بافت سینه را در این بیماری ازدست دادهاند
- خانمهای دارای عدم تقارن در شکل و فرم سینه
- خانمهایی که وزن زیادی کم کردهاند و بافت سینه دچار شل شده است اما چندان پوست اضافی ندارد
- خانمهایی که از شکل و فرم سینه خود رضایت ندارند
- خانمهایی که سینههای کوچکی دارند و علاقهمند به افزایش سایز سینه هستند
- خانمهایی که بعد از زایمان و شیردهی بافت سینه آنها دفرم شده است
انواع مدل پروتز سینه
امروزه انواع گوناگونی از مدلهای پروتز سینه در دسترس هستند که این تنوع به بیماران امکان انتخاب گزینهای متناسب با نیازها و ترجیحات شخصی خود را میدهد. انتخاب مدل مناسب پروتز میتواند بر نتیجه نهایی از لحاظ ظاهر و احساس طبیعی تاثیرگذار باشد. عوامل مختلفی مانند شکل بدن، اندازه مورد نظر، میزان پروژه و جنس ترجیحی باید در نظر گرفته شوند. با وجود این تنوع گسترده، بیماران میتوانند با کمک پزشک متخصص، مدلی را انتخاب کنند که با اهداف زیبایی و عملکردی آنها همخوانی داشته باشد. در حال حاضر انواع مدلها برای جراحی پروتز سینه شامل موارد زیر خواهند بود.
- مدلهای گرد با پروفایل متوسط، کوچک یا بزرگ
- مدلهای آناتومیک یا قطرهای شکل
- مدلهای ترکیبی با طراحی ویژه برای حالتهای طبیعیتر
- مدلهای سیلیکونی ژلآغشته یا سالین (آبنمک)
- مدلهای بادوام برای افراد فعال و ورزشکار
- مدلهای با جنس ویژه مانند پلییورتان یا هیدروژل
اقدامات قبل از جراحی پروتز سینه
قبل از انجام عمل پروتز سینه، رعایت برخی اقدامات و آماده سازیها ضروری است تا فرآیند جراحی و دوران نقاهت به شکل مطلوبتری پیش رود. اولین و مهمترین گام، انجام معاینات و آزمایشهای پزشکی کامل است. پزشک معمولاً آزمایشهایی مانند آزمایش خون، الکتروکاردیوگرام، مامـوگرافی و احتمالاً سیتی اسکن یا امآرآی را درخواست میکند تا از سلامت جسمانی فرد اطمینان حاصل کند. همچنین بررسی سابقه پزشکی و داروهای مصرفی برای شناسایی هرگونه خطر احتمالی یا تداخلات دارویی لازم خواهد بود.
در هفتهها و روزهای منتهی به جراحی پروتز دائمی سینه، توصیههای پزشک باید به دقت رعایت شود. این موارد شامل اجتناب از مصرف سیگار، الکل و برخی داروهای خاص، رژیم غذایی سالم و آماده سازی محل زندگی برای دوران نقاهت میشود. تهیه لباسهای راحت و گشاد، تدارک وسایل کمکی، خرید مایحتاج ضروری و هماهنگی برای کمکهای لازم از اقدامات پیش از جراحی محسوب میشوند.
همچنین گفتگو با پزشک، کسب اطلاعات کامل درباره فرآیند، انتظارات واقعبینانه و بحث در مورد نگرانیها میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.
اقدامات بعد از پروتز سینه
پس از انجام جراحی پروتز سینه، رعایت اقدامات و دستورالعملهای پزشکی در دوران نقاهت پروتزسینه بسیار حائز اهمیت است. این اقدامات نه تنها به بهبود سریعتر و کاهش خطر عوارض کمک میکند، بلکه میتواند نتایج زیبایی و طبیعی پروتز را نیز تضمین کند. در هفتههای اولیه پس از عمل، استراحت کافی، محدود کردن فعالیتهای سنگین و اجتناب از بلند کردن اجسام سنگین ضروری است. پزشک معمولاً یک سری ورزشهای خاص را برای جلوگیری از تشکیل لخته و بهبود گردش خون توصیه میکند. رعایت بهداشت و تمیز نگه داشتن ناحیه جراحی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
بسیاری از جراحان استفاده از یک لباس فشاری ویژه را برای چند هفته اول توصیه میکنند تا به کاهش تورم و تثبیت ایمپلنتها در جای خود کمک کند. همچنین ممکن است پزشک داروهای ضد درد، آنتیبیوتیک یا داروهای خاص دیگری را برای پیشگیری از عوارض تجویز کند. حضور در جلسات پیگیری با جراح نیز بسیار مهم است تا روند بهبودی بررسی شده و در صورت نیاز، اقدامات لازم صورت گیرد. رعایت دقیق تمامی دستورالعملهای پزشکی میتواند سرعت بهبودی را افزایش داده و خطر عوارض عمل پروتزسینه را به حداقل برساند تا نتیجه نهایی رضایتبخش و زیبا باشد.
عوارض انجام پروتز سینه
شناخت عوارض احتمالی انجام جراحی پروتز سینه اهمیت زیادی دارد و نادیده گرفتن آن میتواند عواقب جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد. درک این عوارض به بیماران کمک میکند تا تصمیم آگاهانهتری بگیرند و خطرات احتمالی را در برابر مزایای پروتز سنجیده و همچنین برای مدیریت عوارض احتمالی آمادگی داشته باشند. آگاهی از عوارض انجام پروتز سینه به افراد این امکان را میدهد تا با پزشک خود در مورد روشهای کاهش خطرات و مدیریت صحیح عوارض بحث کنند. همچنین شناخت این عوارض به بیماران کمک میکند تا در صورت مشاهده هرگونه نشانه یا علامت نگرانکننده، به موقع به پزشک مراجعه کرده و از بروز مشکلات جدیتر جلوگیری کنند. برخی از مهمترین عوارضی که پس از پروتز سینه دیده میشود شامل موارد زیر خواهد بود.
- عفونت در ناحیه جراحی یا کیسه ایمپلنت
- خونریزی یا تشکیل لخته خون
- آسیب به عصبها و اختلالات حسی در سینه یا بازو
- واکنشهای آلرژیک به مواد ایمپلنت
- تشکیل اسکار غیرطبیعی یا زشت
- تغییر شکل، چروکیدگی یا جابجایی ایمپلنت
- نشت یا پارگی ایمپلنت و نیاز به جراحی مجدد
- کالکسیفیکاسیون یا تشکیل توده سخت اطراف ایمپلنت
- اختلال در تشخیص سرطان سینه با مامـوگرافی
- درد مزمن، سفتی یا ناراحتی در ناحیه سینه
- اختلالات روانی مانند افسردگی یا اضطراب
- عوارض ناشی از بیهوشی یا جراحی
پروتز سینه بعد از سرطان
خوشبختانه انجام عمل پروتزسینه پس از درمان سرطان سینه امکانپذیر است و برای بسیاری از زنان گزینه مناسبی محسوب میشود. این روش میتواند به بازگرداندن شکل و ظاهر قبلی سینه و بهبود عزت نفس و کیفیت زندگی کمک کند. پس از جراحی برداشتن تمام یا بخشی از سینه به دلیل سرطان، پزشکان معمولاً دو گزینه را برای بازسازی سینه پیشنهاد میکنند.
- انجام پروتز با استفاده از ایمپلنتهای سیلیکونی
- انتقال بافت از دیگر نقاط بدن مانند شکم یا پشت
انتخاب نوع روش بازسازی بستگی به عوامل مختلفی مانند سن، سلامت عمومی، میزان بافت باقیمانده و ترجیحات شخصی دارد. انجام پروتز سینه با ایمپلنتهای سیلیکونی روشی نسبتاً سادهتر محسوب میشود و معمولاً زمان بهبودی کوتاهتری نسبت به انتقال بافت دارد. این روش شامل جراحی برای ایجاد یک کیسه زیر پوست و قرار دادن ایمپلنت سیلیکونی در آن است. پزشکان توصیه میکنند این عمل بازسازی حداقل چند ماه پس از اتمام درمانهای سرطان مانند شیمیدرمانی یا پرتودرمانی انجام شود.
اگرچه پروتز سینه بعد از سرطان سینه گزینه امن و مناسبی است، اما همچنان ریسکهایی مانند عفونت، نشت ایمپلنت، اسکار غیرطبیعی و احتمال نیاز به جراحی مجدد در آینده وجود دارد. بنابراین مشاوره کامل با پزشک و افزایش آگاهی از مزایا و ریسکهای این روش بسیار مهم است.
اندازه پروتز سینه
اندازه پروتز سینه یکی از مهمترین تصمیمات در این جراحی زیبایی است که باید با دقت انتخاب شود. اندازه ایمپلنتها میتواند بر روی نتیجه نهایی، سلامت و راحتی فرد تأثیر بگذارد. انتخاب اندازه مناسب در عمل پروتز سینه به عوامل متعددی مانند اندازه قفسه سینه، میزان چربی بدن، اهداف زیبایی فرد و توصیههای پزشک بستگی دارد. پروتزهای بسیار بزرگ میتوانند باعث مشکلاتی مانند درد، آسیب به پوست و عضلات، محدودیت حرکت و شل شدن پوست شوند. از طرف دیگر اندازههای بسیار کوچکتر از آنچه فرد انتظار دارد، ممکن است رضایت کامل را به همراه نداشته باشد.
برای انتخاب اندازه مناسب پروتز دائمی سینه، معمولاً پزشکان از سیستمهای اندازهگیری استاندارد استفاده میکنند که اندازه پروتزها را براساس حجم در سیسی یا گرم مشخص میکند. دامنه متداول اندازهها از 120 تا 800 سیسی است. با این حال عواملی مانند ساختار بدنی فرد باعث میشود هر اندازه واحدی برای هر فرد متفاوت به نظر برسد. بسیاری از پزشکان قبل از جراحی از ابزارهایی مانند پروتزهای آزمایشی، عکسها و شبیهسازیهای کامپیوتری استفاده میکنند تا به بیمار کمک کنند اندازه دلخواه را بهتر تصور کند.
هزینه پروتز سینه
هزینه جراحی پروتز سینه به چندین عامل بستگی دارد که مهمترین آنها نوع پروتز انتخابی است. پروتزهای سیلیکونی معمولاً گرانتر از پروتزهای سالین هستند، زیرا ظاهر طبیعیتری دارند و احساس بهتری به فرد میدهند. همچنین انتخاب مواد و برند معتبر میتواند در هزینه نهایی تاثیر بگذارد.
دیگر عوامل تاثیرگذار بر هزینه شامل دستمزد جراح، هزینههای بیمارستان یا مرکز جراحی و هزینههای بیهوشی است. جراحان با تجربه و مهارت بیشتر معمولاً دستمزد بالاتری دارند که بهویژه در مناطق شهری یا مراکز پزشکی معروف این هزینه بیشتر خواهد بود. همچنین هزینههای مربوط به پیش و پس از عمل مانند مشاورهها، آزمایشهای پزشکی و پیگیریها نیز باید در نظر گرفته شود که به طور کلی بر بودجه تاثیر میگذارد.
فرم سینهی زنان بهطور طبیعی به مرور زمان بر اثر شیردهی، تغییرات هورمونی و… سفتی خود را از دست میدهد و شل و افتاده میشود. به همین دلیل، جراحی لیفت و پروتز سینه از عملهایی است که بسیاری از خانمها تمایل دارند، انجام دهند. اما به محض فکر کردن به این گزینه، سوالهایی هم در ذهن شکل میگیرد:
- آیا لیفت و پروتز سینه یا اصطلاحا پروتزپکسی، عملی با ریسک بالاست؟
- آیا من شرایطش را دارم و گزینهی مناسبی برای جراحی پروتزپکسی محسوب میشوم؟
- عمل پروتزپکسی چقدر ماندگاری دارد؟
- آیا بر اثر لیفت و پروتز سینه، اعصاب حسی این منطقه از بین میرود؟
- آیا غدد شیردهی را بعد از عمل پروتز سینه از دست میدهم؟
در این مطلب، علاوه بر آشنایی با لیفت و پروتز سینه، به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
برای اطلاعات بیشتر درباره پروتز سینه مقاله انواع مدل پروتز سینه را از دست ندهید.
لیفت و پروتز سينه چیست؟
بالا کشیدن یا لیفت سینه که با عنوان ماستوپکسی نیز شناخته میشود، با برداشتن پوست اضافی سینه و کشیدن بافت های مجاور، سینه را بالا کشیده و به آن شکل میدهد. گاهی به مرور زمان هاله نوک سینه بزرگ میشود که با جراحی سینه، این ناحیه کوچک میشود.
شاید برایتان جالب باشد بدانید عمل لیفت و پروتز سینه در سالهای اخیر به یکی از عملهای پرطرفدار و پرمتقاضی تبدیل شده است. آمارهای جدید انجمن جراحان پلاستیک آمریکا نشان میدهد که از سال 2000، میزان عملهای سینه 70 درصد رشد کرده و آمار آن از پروتز سینه دو برابر بیشتر شده است. علاوه بر این، پروتزپکسی هم از عملهای رایج سینه محسوب میشود.
چرا بدن بعضی از خانمها به پروتزپکسی نیاز پیدا میکند؟
فرم سینهی زنان، طی زمان به دلایل مختلفی تغییر میکند. در سنین بالاتر بافت سینه، سفتی خود را از دست میدهد و میتوان با انجام لیفت و پروتز سینه، بافت سینه را به فرم اولیه و جوان خود برگرداند.
افتادگی و تغییرات ایجادشده در بافت سینه، اغلب به دلایل زیر اتفاق میافتد:
- بارداری
- شیردهی
- تغییرات وزن
- افزایش سن
- نیروی جاذبه
- وراثت
این نکته را درنظر بگیرید که جراحی لیفت به تنهایی تغییری در اندازه سینه و یا نواحی بالای سینه ایجاد نمیکند. اگر خواهان بزرگ شدن سینه خود هستید، پروتزپکسی یا عمل پروتز سینه توصیه میشود.
مطالعه مقاله بهترین دکتر جراح زيبايي سينه و کوچک کردن نوک سینه را پیشنهاد میکنیم.
چطور بفهمیم گزینهی مناسبی برای جراحی لیفت و پروتز سینه محسوب میشویم یا خیر؟
بهترین کاندیداها برای جراحی لیفت و پروتز سینه این ویژگیها را دارند:
- افرادی که سینههای مسطح، کشیده و یا آویزان دارند.
- افرادی که نوک سینه افتاده دارند.
- افرادی که سینههایشان باهم تقارن ندارد.
- اشخاصی که میخواهند سینه های بزرگتری داشته باشند.
- اشخاصی که سینههایشان به دلایل مختلف نظیر پیری، بارداری، شیردهی و کاهش وزن دچار شل شدگی و افتادگی شده است.
ضمناً در تمام مراحل تصمیمگیری و انجام عمل، این نکته را به خاطر داشته باشید که لیفت و پروتز سینه، عملی کاملا شخصی است و هر کس دلایل خودش را از انجام جراحی دارد.
مراقبت های بعد از لیفت سینه چیست؟ را در این مقاله بخوانید.
دوران نقاهت لیفت و پروتز سینه
بلافاصله بعد از انجام لیفت و پروتز سینه، زخمها پانسمان میشوند، تا میزان تورم بعد از جراحی کاهش یابد. ضمناً لولهای کوچک و ظریف، به طور موقت در زیر پوست قرار داده میشود تا خون و مایعات اضافی را بمکد. پس از گذشت حدود سه روز لولهها و پس از دو هفته بخیهها اگر جذبی نباشند (که معمولا هستند) برداشته میشوند.
در ابتدا سینهها دچار درد و تورم خواهد شد. جای زخمها هم قرمز و متورماند، البته این مورد پس از مدتی کاهش مییابد. بعد از گذشت حدود یک سال، زخم ها به یکسری خطوط سفید نازک تبدیل شدهاند که این مورد غیرقابل اجتناب است، به خصوص در اطراف هالهی نوک سینه. خط عمودی به دلیل قرار گرفتن در زیر سینهها کمتر دیده میشود.
با پوشیدن یک سینهبند مخصوص طی شبانه روز به مدت شش هفته بعد از عمل، زخمها سریعاً بهبود مییابند. بعدتر میتوانید آن را با یک نیمتنه یا سوتین ورزشی محکم جایگزین کنید. برای آگاهی کامل درباره چگونگی دوران نقاهت پروتز سینه مطالعه مقاله مراقبت های بعد از پروتز سینه پیشنهاد ماست.
مطالعه جای بخیه بعد از عمل ماموپلاستی و ورم سینه بعد از پروتز را پیشنهاد میکنیم.
مراقبت از سینهها بعد از لیفت و پروتز سینه
مواردی که باید بعد از جراحی لیفت و پروتز سینه رعایت شوند:
- مصرف دارو جهت تسریع در روند بهبودی
- پرهیز از انجام فعالیتهای ورزشی تا حدود شش هفته (به تشخیص پزشک)
- بلند نکردن اجسام سنگین
- پرهیز از فشار آوردن به سینهها
- بازگشت “آهسته و تدریجی” به عادات روزمره مثل تمرینات ورزشی
در این مقاله درباره ورزش بعد از لیفت و پروتز سینه صحبت کردیم.
نتایج لیفت و پروتز سینه
نتایج لیفت و پروتز سینه، بلافاصله بعد از جراحی قابل مشاهده میباشد. به مرور زمان، تورم از بین میرود و خطوط برشها نیز محو میشوند و نتیجهی جراحی بهتر نمایان میشود.
میزان رضایت فرد از لیفت و پروتز سینه با گذراندن دوران نقاهت و بعد از گذشت ۶ ماه، با از بین رفتن تورم، بیشتر خواهد شد.
به این نکته هم توجه داشته باشید که نتایج لیفت و پروتز سینه، طولانیمدت است. بعد از یکسال به خوبی این تغییرات را مشاهده میکنید.
اگر شما:
- وزن متعادل خود را حفظ کنید
- زندگی سالمی داشته باشید
فرم جدید سینه شما، به مدت طولانی تری باقی خواهد ماند.
مقاله انواع روش های عمل سینه را از دست ندهید.
پروتزپکسی و بارداری
بهتر است که لیفت و پروتز سینه بعد از بارداری و زمانی که دیگر تصمیم به بارداری ندارید، انجام شود. تغییراتی که در طول بارداری در سینه ها اتفاق میافتد، منجر به کمرنگ شدن و یا از بین رفتن نتایج حاصل از جراحی سینه میشود.
به علاوه، کاهش وزن زیاد بعد از جراحی سینه، اثرات منفی بر ظاهر سینه میگذارد. برای مطالعه بیشتر مقاله بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه را بخوانید.
مقاله سوتین مناسب بعد از جراحی سینه را از دست ندهید.
تاثیر بیهوشی در لیفت و پروتز سینه
عملهای جراحی سینه، اعم از بالا بردن سینه یا ماستوپکسی، پروتزپکسی و دیگر عملهای زیبایی سینه را معمولاٌ را با تزریق داخل وریدی و یا با بیهوشی انجام میدهند، این جراح سینه است که تعیین میکند که کدام روش برای شخص انتخاب شود.
بالا کشیدن سینه تاثیری در تغییر سایز سینه ها ندارد، بلکه سبب بالا کشیدن سینهها میشود، اگر شخص خواهان پروتز گرد و تغییر سایز سینه است، باید از پروتزپکسی استفاده کند .البته همزمان با لیفت یا بالا بردن سینه میتوان پروتزپکسی را انجام داد.
اشخاصی که این کار را انجام میدهند، سینه های پرتری خواهند داشت. در اشخاصی که به دلیل کاهش وزن شدید یا اضافه وزن شدید دچار تغییراتی در سینهها شدهاند، پروتزپکسی بسیار کمککننده است که ظاهر سینههایشان زیباتر شود .
شرایط لیفت و پروتز سینه
افراد واجد شرایط انجام لیفت و پروتز سینه، باید این موارد را رعایت کرده باشند:
- در مرحله اول شخص باید سلامت عمومی داشته باشند.
- از نظر کاهش یا افزایش وزن به ثبات رسیده باشند.
- شخص باید ۱۴ روز قبل از عمل پروتز سینه از استعمال سیگار و دخانیات اجتناب کند.
- بانوانی که شیردهی دارند، باید ۸ هفته پس از شیردهی پروتز سینه را انجام دهند.
ضمناً هر قدر سینههای کوچکتری داشته باشید، از لیفتینگ سینه نتیجهی بهتری خواهید گرفت.
برای آگاهی بیشتر درباره پروتز سینه خواندن مقاله عوارض پروتز سینه را پیشنهاد می دهیم.
آیا لیفت و پروتز سینه عوارض خاصی دارد؟
هر عمل جراحی ممکن است حداقلی از عوارض را داشته باشد، کبودی و ورم در هر عملی وجود دارد و جزء عوارض محسوب نمیشود و بعد از یک هفته برطرف می شود، ولی در کسانی که افتادگی سینه بسیار شدید دارند، عارضه اصلی، نکروز نوک سینه است که باعث می شود خونرسانی به نوک سینه در این جراحی مختل شود که آن هم بستگی به جراح دارد؛ اگر جراح با آناتومی ناحیهای که جراحی میشود، آشنایی نداشته باشد و جراح پلاستیک نباشد، ممکن است مشکل نکروز نوک سینه پیش بیاید و در کسانی که افتادگی خیلی شدید سینه دارند، این ریسک بالاتر میرود.
عارضه بعدی، ممکن است اختلال شیردهی و عارضهی بی حسی نوک سینه باشد. بیشتر افراد، از دست دادن موقتی احساس در نوک سینهها و پوست سینه را تجربه میکنند.
این بی حسی معمولاً پس از حدود شش هفته برطرف میشود، اما در بعضی از بیماران ممکن است یک سال یا بیشتر طول بکشد، البته در حال حاضر با وجود تکنیکهای جدید، میزان این عوارض خیلی کاهش یافته است و خیلی از آنها با گذشت زمان بهبود پیدا میکنند. از دیگر عوارضی که در صورت رعایت نکردن پس از پروتز ممکن است رخ دهد، عفونت بعد از پروتز سینه می باشد که با درک علائم این عارضه باید سریعا با جراح خود صحبت کنید.
برای دریافت مشاوره، با کلینیک دکتر نجف بیگی تماس حاصل فرمایید.
.
ماندگاری لیفت و پروتز تا چه زمانی است؟
برای ماندگاری لیفت و پروتز سینه نمیتوان زمان دقیقی را بیان کرد، زیرا ماندگاری جراحی سینه به عوامل مختلفی وابسته است؛ اما امروزه علاوه بر تغییر تکنیکهای جراحی سینه و نسل های جدید پروتزهای سینه، ماندگاری پروتزهای جدید نسبت به پروتزهای قدیمی بسیار افزایش یافته است. پروتزهای سینه امروز علاوه بر ماندگاری بالاتر محکمتر نیز هستند، به گونهای که در اکثر مواقع نیازی به تعویض پروتزهای سینه نیست. در کل برای برای آگاهی از اینکه آيا پروتز سينه نياز به تعويض دارد یا خیر مطالعه مقاله تعویض پروتز سینه را در سایت دکتر آرش نجف بیگی توصیه می کنیم.
در مجموع لیفت و پروتز سینه برای خانمهایی که از نظر وزنی به ثبات رسیدهاند، اما فرم سینههایشان مناسب نیست، یک انتخاب مفید و موثر است که زیبایی فرم سینه را تا سالها (بسته به میزان مراقبت افراد) تضمین میکند.
این عمل معمولا بین 5/1 تا 5/3 ساعت طول میکشد و فرد حداقل یک تا دو شب در بیمارستان بستری میماند.
با توجه به پیشرفتهایی که در انواع جراحی لیفتینگ و پروتزپکسی به وجود آمده است، عوارض آن به حداقل رسیده است؛ اما با این حال لازم است پیش از انجام جراحی لیفت و پروتز سینه، تحقیق و مشاورهی مفصلی انجام دهید. معمولا جراحان حرفهای اطلاعات لازم را به طور کامل دراختیارتان میگذارند تا بتوانید با درنظر گرفتن همهی جوانب، برای انجام عمل تصمیم بگیرید. پس جایی برای نگرانی نیست!
با بهترین مارک پروتز سینه بیشتر آشنا شوید.
تفاوت لیفت و پروتز سینه
در برخی شرایط ممکن است عمل لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان انجام شود تا به بهترین فرم سینه دست پیدا کنیم. اما پیش از هر چیزی، باید توجه داشته باشید که نباید درگیر نام این عملها شوید و نسبت به هر کدام موضع پیدا کنید.
درست است که لیفت سینه به طور کلی موجب بالا بردن، جمع کردن و کوچک کردن سینه میشود اما پروتز سینه برای بزرگ کردن آن است اما به این معنی نیست که همیشه لیفت سینه را کوچک کند. گاهی لیفت سینه خودش باعث گردتر شدن و خوش فرم شدن سینهها میشود. اینجا است که بافت از دست رفته سینه را با عمل پروتز جبران میکنیم.
با این حال مهمترین تفاوت لیفت سینه و پروتز سینه در این خواهد بود که:
- لیفت سینه برای سینههای بزرگ اما آویزان و شل انجام میشود. پروتز سینه اما برای سینههای کوچک و جمع و جور
- در لیفت سینه پوست اضافی سینه برداشته میشود اما در پروتز سینه باید صبر کرد تا پوست سینه متناسب با فرم جدید خود شود.
- در لیفت سینه با کمک بافت خود سینه و جمع کردن پوست، به سینهها فرم طبیعی داده میشود اما در پروتز سینه با قرار دادن ایمپلنتهای مختلف با شکلها و اندازههای متفاوت، فرم سینه تغییر میکند.
با این حال جراحی ترکیبی لیفت و پروتز سینه، به ویژه برای خانمهایی که زایمان را تجربه کرده اند و یا یک دوره چاقی و سپس لاغری شدید را تجربه کرده اند، بسیار مناسب خواهد بود.
چرا انتخاب کلینیک زیبایی
دکتر آرش نجف بیگی
چرا انتخاب کلینیک زیبایی
دکتر نجف بیگی
دارای گواهینامههای ISO 9001:2015 و ISO10002:2018 از DEF که نشانه کیفیت بالا و رعایت استانداردهای جهانی در کلینیکهای تخصصی زیبایی دکتر آرش نجفبیگی است:
کلینیک جردن و کلینیک سعادتآباد
هیات علمی دانشگاه
ارائه تمام خدمات زیبایی بدن٬ پوست و مو٬ جراحی زیبایی صورت و … به صورت تخصصی با بیش از ۱۲ سال سابقه و ۱۲۰۰
عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا
ارائه تمام خدمات زیبایی بدن٬ پوست و مو٬ جراحی زیبایی صورت و …
عضو هیئت علمی دانشگاه
عضو فعال انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی
فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستی
عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا
عضو فعال انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی
خدمات منحصر بفرد کلینیک ما
خدمات اختصاصی و متمایز
ویژه پروتز سینه
در کلینیک دکتر نجف بیگی
ساده و مطمئن
پروتز سینه باعث ایجاد هیچگونه بیماری خطرناکی مانند سرطان پستان نمیشود
فقط یک هفته
بعد از پروتز سینه، تنها با یک هفته استراحت میتوانید فعالیتهای روزمره را از سر بگیرید
به انتخاب شما
پروتزهای سینه در شکلهای مختلفی وجود دارند که با مشورت پزشک میتوانید بهترین گزینه متناسب با اندام خود را انتخاب کنید
با کیفیتترین پروتز
بهترین و باکیفیتترین پروتزهای موجود را برای دستیابی به نتیجه مطمئن و پایدار در جراحی پروتز سینه استفاده میکنیم
در یک جلسه
صفر تا صد جراحی پروتز سینه در یک جلسه انجام میشود
مشاهده نتیجه قبل از جراحی
با استفاده از نرم افزارهای شبیه سازی سهبعدی، قبل از جراحی میتوانید نتیجه ایدهآل خود را مشاهده کنید
مشاوره رایگان کلینیک قبل از عمل شما
در جلسه مشاوره رایگان با پزشک، با استفاده از نرمافزارهای شبیهسازی میتوانید نتیجه پس از عمل را مشاهده کنید. سپس بهترین نوع پروتز متناسب با وضعیت پوست و بدن شما انتخاب شده و طی یک جلسه جراحی انجام میشود.
جلسه مشاوره رایگان با دکتر نجف بیگی و انتخاب بهترین نوع پروتز مناسب شما
جراحی سینه در یک جلسه با حداقل اثر زخم و بخیه
ریکاوری و مراقبتهای پس از عمل
مشتریان جراحی پروتز سینه
با پروتز سینه، تناسب و فرم زیبا را به سینههای خود هدیه دهید!
مهتاب مسعودنیا
جراحی پروتز سینه
سینههام اصلا برجستگی نداشت و باعث شده بود هم اندامم بدفرم بشه و هم هیچ لباسی توی تنم خوب واینسه. با پروتز سینه دیگه خیالم از تناسب اندامم راحت شد!
تجربه های مشتریان ما
درباره جراحی پروتز سینه
مهتاب مسعودنیا
جراحی پروتز سینه
چرا انتخاب کلینیک زیبایی دکتر نجف بیگی
چرا انتخاب کلینیک زیبایی دکتر نجف بیگی
مشاوره رایگان
جراحی پروتز سینه
با مشاوره رایگان قبل از عمل پروتز سینه با آرامش خاطر بدن خود را به ما بسپارید.
اگر هنوز هم درباره جراحی پروتز سینه سوالی دارید
پرسش های متداول جراحی پروتز سینه
سوالات متداول شما
درباره پروتز سینه
پروتز سینه یک بافت مصنوعی شبیه سینه است که به منظور اصلاح شکل و سایز سینهها به کار میرود.
پروتز سینه میتواند از جنس سیلیکون، سالین (آب نمک) و کامپوزیت باشد. از نظر شکل نیز پروتزهای سینه ممکن است مدل گرد و یا قطره اشکی باشند.
پروتز سینه یک روش دائمی نیست و با توجه به فاکتورهای مختلف میتواند بین ۱۰ تا ۱۵ سال ماندگاری داشته باشد.
پروتزی که به درستی نصب شده باشد و به خوبی توسط سینه بند حمایت شود، متعادل و متقارن خواهد بود و معمولاً به شما حس سنگینی نمیدهد حتی اگر در دستان شما سنگین باشد.
اگر هنوز هم درباره پروتز سینه سوالی دارید
نظرات و سوالات شما از دکتر نجف بیگی
سوالات شما درباره جراحی پروتز سینه
از دکتر نجف بیگی
سلام من قصد دارم پروتز سینه بذارم. میخواستم ببینم میشه سایز پروتز را خودم انتخاب کنم یا باید پزشک انتخاب کنه؟
سایز پروتز متناسب با اندازه سینه و دور قفسه سینه شما انتخاب میشود. در جلسهای که معاینه میشوید برای شما محدوده سایزهای پروتزی که میتوانید استفاده کنید مشخص میشود. سپس بنا به سلیقه خود میتوانید کوچکترین یا بزرگترینِ آن سایزهای پیشنهادی را انتخاب کنید.
سلام وقتتون بخیر وقتون بخیر اگه بعد از لیفت و پروتز با هم به بچه شیر بدیم ممکنه دوباره افتادگی سینه بگیریم؟
سلام اقای دکتر اگه بخایم تزریق چربی به سینه رو با لیفت سینه با هم انجام بدیم میشه؟ چربی رو از پهلوهنام بگیرم و به سینه ام تزریق کنم منظورمه لطفا راهنمایی کنید
سلام ببخشید هزینه لیفت و پروتز سینه همزمان چقدره؟ ممرسی
سلام
من ۳۵سالمه ولی سایز سینه هام خوبه ولی شل شده
میخوام فقط لیفت انجام بدم بدون پروتز.
امکان داره؟آیا اگه لیفت بشه سایز سینه هام کوچک میشن یا تاثیری در سایز ندارن؟
سلام خسته نباشید،همسرم هنوز بچه دار نشده،نگرانیم که بعد از لیفت سینه در بارداری و شیر دهی مشکل پیش بیاید لطفا راهنمایی کنید،باتشکر
سلام خسته نباشین، هزینه لیفت سینه چقدر هستش
سلام هزینه اش چقدر هستش
سلام وقت بخیر
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های کلینیک تماس بگیرید
سعادت آباد 02126740054- جردن 02186084326
باسلام من ۲۸سالم ۳فرزند دارم ونمی خوام دیگه بچه دارشم می خواستم بدونم عمل سینه و شکم پهلو و باسن هم زمان میشه انجام بدم
با سلام
نمونه کارها رو در پیج اینستاگرام ما می توانید ببینید.
https://www.instagram.com/drnajafbeigi_protez/
سلام نمونه کار پروتز سینه رو از کجا میشه دید؟
من شنیده بودم لیفت و پروتز سینه باید با فاصه از هم انجام بشه. ولی شما همزمان انجام میدین درسته؟
سلام. دکتر توصیه ی شما برای بزرگ کردن سینه تزریق چربیه یا پروتز؟ من خیلی نگرانم که بعدش مشکلی پیش نیاد. میشه راهنمایی کنین؟
سلام. من تازه ازدواج کردم و میخوام سینه هام رو با جراحی بزرگ کنم. توی این مقاله شنیدم که شما لیفت و پروتز رو به صورت همزمان انجام میدین. میخواستم ببینم اگر بعد از ازدواجم باردار شم، مشکلی برای شیردهی واقعا بوجود نمیاد؟ توی سینه تخلیه میشه؟ یا پروتزها بین بافت سینه قرار میگیرن؟
سلام من ورزشکار هستم بدنسازی کار میکنم میخواستم بدونم اگر این عمل رو انجام بدم نمیتونم به کارم ادامه بدم ؟