ايا پروتز سينه باعث سرطان ميشود؟ پروتز سينه و سرطان ارتباطی دارند؟

دکتر آرش نجف بیگی

پروتز سینه و سرطان

پروتز سینه و سرطان دو اصطلاح پزشکی هستند که گاهاً به شکل اغراق آمیز درهم گره خورده‌اند. تا جاییکه برخی از بانوان علاقمند به انجام عمل زیبایی پروتز سینه، از شایعات ابتلا به سرطان بعد این جراحی حسابی ترسیده و گاهاً پاپس می‌کشند. در این بین، برخی از کسانیکه از پروتز سینه استفاده می‌کنند، همیشه در یک نگرانی گنگ و فضایی ترسیده حضور دارند. در اینکه عمل پروتز سینه ذاتاً یک اقدام  زیبایی است و هیچ الزام خاصی برای انجام آن وجود ندارد، شکی نیست.

قطعاً در امتداد جراحی پروتز سینه به دنبال درمان بیماری خاصی نیستیم. اما آیا ایجاد حس زیبایی و رسیدن به تناسب اندامی شایسته‌تر برای بانوان نمی‌تواند در روحیه آنها تاثیرگذار باشد؟ جراحی پروتز سینه با محوریت برجسته‌تر کردن اندام سینه در بانوان مطرح شده است.

آنها که سینه‌هایی کوچک و یا از فرم افتاده دارند، به راحتی می‌‌توانند در انتهای این عمل زیبایی از سینه‌هایی بازسازی شده بهره‌مند باشند. لذا وقتی رسیدن به زیبایی را ملاک قرار بدهیم، شاید انجام جراحی پروتز سینه چندان هم عمل غیرضروری به چشم نیاید.

اما این جراحی در سایه سنگین برخی از عوارض قرار دارد. از ترکیدن پروتز سینه تا عفونت همگی از  عوارض  پروتز سینه هستند که به راحتی در امتداد یک دوره درمان منطقی و پیش‌بینی شده برطرف خواهند شد؛ اما ماجرای پروتز سینه و سرطان تبدیل به یک موضوع چالش برانگیز خواهد شد. قطعا سرطان با کسی شوخی ندارد و هر چیزی که خطر ایجاد سرطان را تقویت کند، لزوما به کلی نهی می‌شود.

در این میان، برخی ارتباط پروتز سینه و سرطان را تا مرز تصوراتی واهی و کاملاً غیرحقیقی کشانده‌اند. تا جاییکه اصل این جراحی تأثیرگذار در زیبایی بانوان را زیر سوال می‌برند؛ اما واقعیت چیز دیگری است.

اگر به عنوان یک بانو از شایعات بی‌اساس در ارتباط عمیق پروتز سینه و سرطان نگران هستید و می‌خواهید حقیقت ماجرا را بدانید، بهتر است تا انتها این مقاله همراه ما باشید.

در ادامه ویدئویی از دکتر آرش نجف بیگی را مشاهده می کنید که درباره عدم ارتباط پروتز سینه و ابتلا به سرطان سینه صحبت می کنند:

https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/afnEO/vt/frame

چالش پروتز سینه و سرطان

آنهایی که به هر دلیلی می‌خواهند ماجرای پروتز سینه و سرطان را خیلی پررنگ کنند، اصولاً از دو ایده کاملاً متفاوت صحبت می‌کنند:

  • پروتز سینه به عنوان یک جسم خارجی در داخل بدن مستعد ایجاد سرطان است.
  • پروتز سینه به عنوان یک جسم خارجی در داخل بدن مانع از تشخیص به موقع سرطان سینه خواهد شد.

از منظر اولین ایده، خود پروتز، مستعد ایجاد سرطان معرفی شده است. این ایده پزشکی، مشکل ماجرا را در محتویات داخل پروتزها می‌بیند.

اینکه اگر به هر دلیلی جداره پروتز پاره شده و محتویات داخل آن به فضای اطراف سینه حرکت کند، قطعاً در خطر ابتلا به سرطان سینه هستیم. البته حضور جسم خارجی نیز خود دلیل بر تحریک سنگین سیستم دفاعی بدن است و به استدلال‌های عجیب ممکن است باعث رخداد سرطان سینه بشود. این کل داستان پروتز سینه و سرطان به عنوان یک عامل تحریک کننده است.

اما گروه دوم، آنهایی هستند که ماهیت پروتز سینه را سرطان زا نمی‌بینند؛ اما آن را به عنوان مانع برای تشخیص سرطان در نظر می‌گیرند. هر بانویی می‌تواند در خطر ابتلا به سرطان سینه باشد. البته سرطان سینه علائم مشخصی دارد. لکن پیشگیری همیشه بهتر از درمان دیرهنگام است.

یکی از راه‌های مقابله با سرطان سینه، تشخیص به موقع آن از طریق پرتوهای اشعه ایکس در ماموگرافی می‌باشد. در ماموگرافی به دنبال پیدا کردن توده‌های سرطانی در ناحیه پستان هستیم.

ظاهراً می‌توانیم ایده دوم را در ارتباط پروتز سینه و سرطان اندکی جدی‌تر دنبال کنیم؛ زیرا پروتزهای رایج آب نمکی و سیلیکونی، اشعه‌های تشخیص سرطان در ماموگرافی را از خود عبور نمی‌دهند. به این ترتیب، ظاهراً می‌توانند به عنوان یک مانع جدی در تشخیص به موقع سرطان ظاهر شوند؛ اما باز هم این موضوع چالش برانگیز انتهای ماجرا در ارتباط پروتز سینه و سرطان نیست؛ چرا که دنیای پرتودرمانی حالا مسیری متفاوت از گذشته را طی می‌کند.

تا جاییکه می‌تواند از پس حضور پروتز در ورای پوست سینه برآید. بحث خودمان را در ارتباط پروتز سینه و سرطان از منظر خطر ابتلا به سرطان ادامه می‌دهیم.

خطرات پروتز سینه

گاهی علت فرورفتگی نوک سینه را بیماری سرطان می توان تشخیص داد اما بهترین راه  تشخیص مراجعه به پزشک متخصص است.

ايا پروتز سينه باعث سرطان ميشود؟

در حال حاضر، هیچ مطالعه اثبات شده پزشکی مبنی بر ارتباط عمیق پروتز سینه و سرطان وجود ندارد و نمی توان ابتلا به سرطان را از عوارض پروتز سینه دانست. تمام مطالعات، آزمایش‌های آمارگونه و یا هر روش اثبات دیگری که سعی داشته ارتباط میان پروتز سینه و سرطان را بررسی نماید، نتوانسته است به یک جامعه آماری قابل توجه استناد کند. البته حتی برخی از این مطالعات مسیری متفاوت را در پیش گرفته ‌اند. تا جاییکه درصد احتمال مبتلا شدن به سرطان برای بانوانی که از پروتز سینه استفاده کرده‌اند را کمتر از دیگر بانوان نشان می‌دهند.

حضور پروتز سینه در ناحیه پستان باعث ایجاد سرطان پستان نمی‌شود. اما در بروز برخی از عوارض نادر از سرطان‌هایی خاص که از بافت سینه نیستند، آنهم با درصدی کاملا نادر تاثیرگذار است. این عوارض سرطان گونه با احتمال یک در صدهزار ظاهر می‌شوند. این احتمال آنقدر نادر و غیرمحتمل است که به یقین نمی‌توانیم از پروتز سینه و سرطان صحبت جدی داشته باشیم.

از سوی دیگر، یکی از مشکلات حضور پروتز ‌سینه، ترشحات محتویات داخلی آنها به نسوج زیر پوستی در ناحیه اطراف سینه می‌باشد. تمامی پروتزهای سینه در دو گروه آب نمکی و سیلیکونی قرار دارند. پروتزهای آب نمکی نمونه‌های قدیمی‌تر هستند و درصد احتمال پاره شدن آنها غالباً بیشتر از مدل‌های سیلیکونی می‌باشد. وقتی پروتز سینه باز می‌شود، محتویات آنها که ممکن است آب نمک و یا ژل سیلیکونی باشد، به فضای اطراف پستان‌ها نفوذ کرده، قطعاً باعث ایجاد مشکلات و بیماری‌های نگران کننده‌ای خواهد شد.

نفوذ محتویات پروتزهای ترکیده شده به فضای اطراف سینه و غدد لنفاوی، خطر سرایت آنها به دیگر ارگان‌های بدن را به دنبال دارد. در عین حال، این حضور ناخوشایند مستعد ایجاد عفونت نیز می‌باشد. در هر دو صورت، باید مراتب درمانی و اصلاح پروتز سینه به سرعت انجام پذیرد تا مانع از ایجاد عوارض، بیماری‌ها و یا خطرات پوستی نگران کننده بشود؛ اما در نهایت، این ترکیبات که از داخل پروتز سینه به سطح زیرین پوست تراوش کرده‌اند، ماهیت سرطان‌زایی ندارند.

محلول آب نمک و یا ژل سیلیکونی نشت کرده از داخل پروتز سینه به حالتی خنثی در فضای اطراف ناحیه پستان‌ها به صورت غده‌هایی برآمده پراکنده می‌شوند. حضور این ترکیبات دلیل بر ارتباط پروتز سینه و سرطان نیست. بلکه نگرانی در حرکت آنها به سمت دیگر ارگان‌های بدن می‌باشد که لازم است مراتب جراحی برای اصلاح پروتز سینه آسیب دیده شده به سرعت انجام پذیرد.

نقش پروتز در تشخیص سرطان سینه

مقاله انواع جراحی زیبایی سینه چیست؟ را از دست ندهید!

آیا پروتز سینه مانع جدی در تشخیص سرطان است؟

سرطان سینه یک تهدید دائمی است که همواره زمینه نگرانی برای بسیاری از بانوان را فراهم کرده است. توجه شود که بهتر است تا بانوان در سنین بالاتر به شکل دوره‌ای از خدمات ماموگرافی استفاده کنند. به این ترتیب می‌توانند با کمک روش‌های عکسبرداری احتمال حضور هر گونه توده‌های سرطانی در ناحیه پستان را تشخیص دهند. اما همان طور که قید کردیم، آیا وجود پروتز سینه می‌تواند یک مانع جدی در تشخیص سرطان سینه ‌باشد؟

انواع پروتز سینه از محتویات آب نمکی و یا ژل‌های سیلیکونی پر شده‌اند. هر دوی این ترکیبات از مواد حاجب می‌باشند. چنین ترکیباتی اجازه عبور اشعه را از خود نمی‌دهند. به این ترتیب، وقتی بانویی از پروتز سینه استفاده کرده است، قاعدتاً با روش‌های متداول ماموگرافی نمی‌توانیم از جزئیات پشت پروتز تصویر درستی داشته باشیم. حالا سوال این است که تا چه اندازه در تشخیص سرطان سینه به تصویر پشت پروتزها نیاز داریم؟

خواندن مقاله بهترین دکتر جراح سینه و نکاتی که باید برای انتخاب درست توجه کنید را پیشنهاد می کنیم.

اولین نکته‌ای که لازم است بدانید، سطح تشخیص سرطان سینه از طریق پرتودرمانی است. ثابت شده است که تنها چیزی در حدود ۲۰ درصد از سرطان‌های سینه را می‌توان از طریق پرتودرمانی تشخیص داد. لذا ماهیت پرتودرمانی در تشخیص سرطانی بودن سینه چندان ماجرایی قابل استنادی نیست. بنابراین، تاثیر پروتز سینه و سرطان در احتمال، به حداقل خواهد رسید.

از طرفی، پروتز سینه تنها بخشی از ناحیه پستان را پوشانده است. قاعدتاً فضای اطراف پروتز همچنان در دسترسی مستقیم پرتودرمانی قرار دارد. در حال حاضر، تکنیک‌های ماموگرافی پیشرفت قابل توجهی داشته است. در مسیر این تکنیک‌های نوپا می‌توانیم از راه‌های متنوعی، شرایط سینه و فضای اطراف پستان‌ها را ارزیابی کنیم.

کافی است پزشک معالج در فرآیند ماموگرافی را از حضور پروتز سینه مطلع سازیم تا به روش‌های دیگر و متفاوت از ایده‌های عادی مانند تغییر زاویه در عکسبرداری اقدام به پایش فضای سینه نماید.

اما از نگاه پزشکان، پی بردن به سرطان سینه یک پروسه معاینه‌ای را می‌خواهد. اینکه خود پزشک به شکل مستقیم با یک معاینه تخصصی، شرایط سرطانی بودن و یا بروز علایم آن را بررسی نماید. پزشک با لمس ناحیه پستان تا اطراف سینه و با در نظر گرفتن وجود علایم سرطان سینه، شرایط تشخیص خود را نهایی می‌سازد.

برخی از پزشکان در این باره یعنی حضور پروتز سینه نظر متفاوتی دارند. این عده از معاینه ساده‌تر به علت لمس بهتر فضای سینه به خاطر حضور پروتز سینه صحبت می‌کنند. به این ترتیب، ظاهراً پروتز سینه و سرطان در یک کش و قوس درمانی مقابل هم ایستاده‌اند.

به هر صورت، اگر در تکاپوی ارتباط پروتز سینه و سرطان هستید، لزومی ندارد که این ماجرای تقریباً بعید را بی اندازه بزرگ نمایید.

بانویی که از پروتز سینه استفاده می‌کند، لزوما در معرض مبتلا شدن به سرطان از طریق این جسم خارجی نیست. اما بهتر است تابع یک برنامه منظم ماموگرافی مانند تمام بانوان عادی که فاقد پروتز سینه هستند، قرار بگیرد.

البته لازم است تا در تمام پروسه پرتونگاری در ماموگرافی، پزشک معالج را از حضور پروتز ‌سینه آگاه نماید تا عکسبرداری از نماهای دیگری که وضوح بیشتری دارد، صورت بگیرد. پروتز سینه در نهایت باعث سخت‌تر شدن کار رادیولوژیست خواهد شد. اما به یقین مانعی جدی در مسیر عکسبرداری نمی‌باشد.

ارتباط پروتز سینه و سرطان در بانوان

خواندن مقاله علت عفونت بعد از پروتز و راهای پیشگیری و درمان ان و سوتین مناسب بعد از پروتز را پیشنهاد می کنیم.

آیا محل قرارگیری پروتز در مسیر تشخیص سرطان تاثیرگذار است؟

آنچه مشخص است، ارتباط پروتز سینه و سرطان در یک اختلال تشخیصی خلاصه شده است. اینکه نمی‌توان در حضور پروتز سینه شرایط دقیق و راحتی از پرتونگاری برای تشخیص غده‌های سرطانی را مطرح کرد. اما آیا می‌توان از همان ابتدا محل قرارگیری پروتز سینه را به شکلی تنظیم نمود که مانعی برای عکسبرداری‌های ماموگرافی نباشند؟

پاسخ مثبت است؛ اما باید به تشخیص پزشک معالج صورت بگیرد. در واقع دو ایده متفاوت برای کاشت پروتز سینه در فضای پستان‌ها وجود دارد. ایده‌هایی که مسیری کاملاً متفاوت را طی می‌کنند و به موازات هم بنا به تشخیص پزشک جراح انتخاب خواهند شد. به طور معمول محل کاشت پروتز سینه در دو ناحیه است. کاشت پروتز روی عضله و کاشت آن در زیر عضله در ناحیه پشت پستان. اینکه پروتز در کدام ناحیه کاشته شده باشد، در تشخیص درست سرطان موثر است.

غالبا برای آنها که لاغر هستند، کاشت زیر عضله بهترین انتخاب است. اما آنها که از بافت چربی حجیمی در ناحیه زیرین پستان برخوردار هستند، توصیه می‌شود که کاشت پروتز در ناحیه روی عضله باشد.

اگر پروتز سینه در ناحیه زیر عضله گذاشته شده باشد، قطعا هیچ تاثیری در تشخیص غده‌های سرطانی در ماموگرافی ندارند. در مقابل کاشت روی عضله است که گاها باعث اختلال در تشخیص غده‌های سرطانی خواهد شد. البته محل کاشت پروتز به اختیار فرد نیست و باید به تشخیص جراح صورت گیرد. لکن حتی در کاشت روی عضله نیز چندان تاثیر قابل توجه در ماجرای پروتز سینه و سرطان مشاهده نمی‌شود.

مقاله بازسازي سينه بعد از سرطان را برای آشنایی با انواع روش های بازسازی سینه از دست ندهید.

علایم پروتز سینه و سرطان

خواندن مقاله کپسول پروتز سینه را پیشنهاد می کنیم.

علایم پروتز سینه و سرطان

به یقین نمی‌توانید پروتز سینه را از جمله اصلی‌ترین عوامل ایجاد سرطان سینه عنوان کنید. ارتباط میان پروتز سینه و سرطان بسیار نادر است. البته همان طور که قید کردیم، ممکن است به احتمال پایین، حضور پروتز سینه باعث رخداد سرطان در نواحی خارج از بافت پستان بشود. در این حالت اگر فرم پروتز سینه دچار تغییرات محسوسی مانند فرورفتگی یا برجستگی باشد، باید احتمال وقوع سرطان لنفوم مورد ارزیابی قرار بگیرد.

راه تشخیص چنین غده‌های سرطانی تقریباً ساده است. آنچنان که حتی نیاز جدی به ماموگرافی احساس نمی‌شود. زیرا این غده‌ها باعث تجمع مایع در محیط اطراف پروتز پستان می‌شوند. به این ترتیب شکل و فرم پروتز تغییری محسوس خواهد کرد.

اگر فرم سینه شما در امتداد میزبانی از یک پروتز تغییر محسوسی کرده است؛ اما علایمی از پارگی پروتز دیده نمی‌شود، لازم است تا وجود سرطان و علائم آن را هر چه سریعتر با پزشک معالج خود در میان بگذارید و تحت یک معاینه تخصصی قرار بگیرید.

سرطان و پروتز سینه

اگر برای کاشت پروتز سوالی دارید، می‌توانید یک جلسه ویزیت و مشاوره رایگان با دکتر آرش نجف بیگی داشته باشید.

.

در صورت مشاهده سرطان چه باید کرد؟

چه از پروتز سینه استفاده نکرده باشید و یا این اجسام خارجی را در ورای پوست سینه دارید، مستعد سرطان سینه هستید. هر بانوی آگاه و هوشیاری همیشه با چکاپ دوره‌ای و دقت در وضعیت ظاهری اندام خود، مراتب سلامتی خود را چک خواهد کرد. اما اگر در مسیر ماموگرافی و یا بروز علایم متعدد، تشخیص سرطان سینه داده شود، چه باید کرد؟ قطعاً آنها که از پروتز سینه ندارند، مسیر درمانی معمولی را طی می‌کنند. اما اگر از پروتز سینه استفاده می‌کنید، قاعدتاً غده‌های سرطانی در اطراف محل پروتز جمع خواهند شد.

با یک عکسبرداری ماموگرافی و یا معاینه ساده نمی‌توان ماجرای پروتز سینه و سرطان را وارد مراحل جدی درمان نمود. بلکه لازم است تا از مایعات جمع شده در محل پستان نمونه برداری صورت گیرد. در انتهای آزمایشات حاصل از نمونه برداری می‌توان به حضور سرطان و ابعاد آن اشاره کرد.

اگر وقوع سرطان حتمی باشد، باید پروتز سینه را خارج سازید. سپس می‌توان غده‌های سرطانی ایجاد شده در ناحیه پستان را خارج کرد. البته این روش ساده درمانی، تنها در صورتی است که سرطان در مراحل مقدماتی باشد و هنوز پای در مراحل پیشرفته نگذاشته باشد. اما اگر به هر دلیلی مانند کم اهمالی در تشخیص و یا پیگیری درمان، سرطان در فاز پیشرفته وارد شده باشد، چاره‌ای جز شیمی درمانی نداریم. به هر صورت در هر مرحله از تشخیص سرطان باید پروتز را از ناحیه سینه خارج سازیم. زیرا حضور پروتز در تجمع هر چه بیشتر غده‌های سرطانی تاثیرگذار است.

با تمام این جزئیات در ارتباط هر چند بعید پروتز سینه و سرطان بهتر است حضور این جسم خارجی در ناحیه سینه را اندکی جدی‌تر دنبال کنید. بهرحال وقتی پروتز سینه دارید، باید به شکل دوره‌ای آنهم هر دو الی سه سال یکبار تحت تصویربرداری جهت تشخیص پارگی‌های احتمالی پروتزها قرار بگیرید. قاعدتا همین چکاپ‌های دوره‌ای بهترین زمان برای بررسی سلامت ناحیه پستان نیز می‌باشد تا از خطر حضور هر نوع غده سرطانی مطمئن باشید.

آیا در صورت تخلیه بافت سینه سرطانی امکان استفاده از پروتز وجود دارد؟

معمولا پزشک متخصص و باتجربه بعد از درمان سرطان سینه به شیوه‌های رایجی مثل پرتو درمانی، شیمی درمانی و جراحی، بررسی‌های لازم را بر روی بافت سرطانی انجام می‌دهد. معمولا قسمتی از این بافت جهت آزمایشات پاتوبیولوژی ارسال می‌شود تا نوع و عملکرد این بافت مشخص گردد.

بعد از این مرحله، پزشک می‌تواند تشخیص دهد که آیا پروتز سینه برای جایگزینی بافت ازدست رفته سینه مناسب است یا خیر. در بعضی مواقع که پزشک ریسک بروز مجدد سرطان را قوی احساس کند و لزوم چکاپ‌های مکرر را در این ناحیه ببیند، توصیه می‌کند که پروتز سینه را برای زمان دیگری انجام داده شود.

آیا پروتز سینه موجب آلودگی شیر مادر می‌شود؟

یکی از نگرانی‌هایی که در میان مادران آینده وجود دارد، ریسک آلوده شدن شیر به‌وسیله پروتز سینه است. بهتر است بدانید که طی تحقیقات انجام شده، چنین تصوری کاملا اشتباه است و ریسک آلوده شدن شیر مادر با پروتز سینه اصلا امکان‌پذیر نخواهد بود.

پس اگر قصد بارداری و شیردهی دارید، با خیالی آسوده برای انجام آن اقدام کنید و پزشک متخصص‌تان را در جریان تصمیم به شیردهی خودتان، قرار دهید.

آیا پروتز سینه ریسک سرطان را افزایش می‌دهد؟

در پاسخ به این سوال باید به قطعیت گفت خیر!

پروتز سینه تنها اندکی موجب اختلال در تصویربرداری‌ از ناحیه سینه می‌شود که معمولا با کمک دستگاه‌های پیشرفته ماموگرافی و همچنین، تخصص رادیولوژیست در تنظیم زوایای مناسب جهت تصویربرداری از سینه، این مشکل رفع می‌گردد. پروتز سینه تحت هیچ شرایطی ریسک سرطانی شدن را در سینه ایجاد نمی‌کند و هیچ احتیاجی به نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

چرا بسیاری از افراد تصور می‌کنند که پروتز سینه موجب سرطان می‌شود؟

متاسفانه، عدم وجود آگاهی و اطلاع رسانی کافی و دقیق در این حوزه موجب شده است که بسیاری از افراد احساس کنند که پروتز سینه ریسک سرطان را افزایش می‌دهد.

در حالی ‌که این تصور کاملا اشتباه است. استفاده از پروتز سینه، درصدی از کیفیت و دقت ماموگرافی سینه را در چکاپ‌های سالیانه کاهش می‌دهد؛ اما به یاد داشته باشید که بخش مهمی از تشخیص غدد سرطانی در سینه، مربوط به معاینات دوره‌ای است که باید توسط خودتان و پزشکتان انجام شود.

معمولا تصویر برداری فاز دوم تشخیص است. ضمن این که با کمی هوشمندی توسط رادیولوژیست، می‌توان زوایای مختلف سینه را بررسی کرد و همان 20% اختلال در تصویر برداری از سینه را به این ترتیب جبران کرد.

آیا پاره شدن پروتز سینه موجب سرطانی شدن سینه می‌شود؟

متاسفانه، عدم وجود آگاهی و اطلاع رسانی کافی و دقیق در این حوزه موجب شده است که بسیاری از افراد احساس کنند که پروتز سینه ریسک سرطان را افزایش می‌دهد. در حالی ‌که این تصور کاملا اشتباه است.

استفاده از پروتز سینه، درصدی از کیفیت و دقت ماموگرافی سینه را در چکاپ‌های سالیانه کاهش می‌دهد؛ اما به یاد داشته باشید که بخش مهمی از تشخیص غدد سرطانی در سینه، مربوط به معاینات دوره‌ای است که باید توسط خودتان و پزشکتان انجام شود.

معمولا تصویر برداری فاز دوم تشخیص است. ضمن این که با کمی هوشمندی توسط رادیولوژیست، می‌توان زوایای مختلف سینه را بررسی کرد و همان 20% اختلال در تصویر برداری از سینه را به این ترتیب جبران کرد.

کم ریسک ترین سن برای پروتز سینه چند سال است؟

عده زیادی علاقه‌مند هستند تا بهترین سن برای پروتز سینه را بدانند، درواقع پروتز سینه زمانی توصیه می‌شود که فرد در دوره بارداری و شیردهی نباشد و همچنین به دلیل عدم رضایت از ظاهر سینه‌ها، تصمیم به استفاده از پروتز سینه گرفته باشد.

در این شرایط پزشک متخصص نتیجه آزمایشات و چکاپ‌های قبل از عمل را بررسی می‌کند و سپس انجام پروتز سینه را توصیه می‌کند. معمولا انجام پروتز سینه، سن ریسک خاصی ندارد و در هر سن و سالی که باشید می‌توانید درصورتی که نتایج آزمایشات و تصویربرداری‌های شما از ناحیه سینه ریسک خاصی را به پزشک نشان نداده باشد، از عمل پروتز سینه برای جذاب‌تر شدن و رسیدن به رضایت فردی استفاده کنید.

آیا ورزش بعد از پروتز سینه ریسک سرطان را افزایش می‌دهد؟

بسیاری از افراد به دلیل عدم بررسی دقیق و علمی هر عمل جراحی، تحت تاثیر شایعات آن قرار می‌گیرند. بهتر است بدانید که پروتز سینه هیچ محدودیتی برای ورزش ایجاد نمی‌کند و شما باید تنها برای پایان یافتن دوران نقاهت و بهبودی کامل صبر کنید. بعد از این مرحله می‌توانید با کسب اجازه از پزشک، انجام ورزش‌های روزانه و حتی حرفه‌ای خودتان را از سر بگیرید. تحرک در ناحیه سینه بعد از گذراندن دوران نقاهت هیچ مشکلی ندارد و هیچ ریسکی در بروز سرطان سینه ایجاد نمی‌کند. پس با خیال آسوده ورزش کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

12 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نسترن شوشتری
نسترن شوشتری
3 سال قبل

سلام روز بخیر
مادرم یک ساله که از جراحی برداشت سینه اش میگذره و میخاد پروتز کنه اما تردید دارن. با این شرایطی که ممکنه دوباره دچار سرطان بشه تزریق چربی میتونن انجام بدن؟ ینی چربی رو از یه جای دیگهه از بدنش برداشت کنین و به سینه اش تزریق کنید

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  نسترن شوشتری
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز تشخیص این مورد توسط پزشک متخصص و از طریق معاینه حضوری انجام پذیر است.

مهدیه عباسی
مهدیه عباسی
3 سال قبل

سلام کسی که یکبار سرطان سینه داشته و جراحی کرده و حالا پروتز کگرده ممکنه دوباره دچار سرطان سینه بشه تو این شرایط پروتز باید چجوری انجام بشه که مانع تشخیص سرطان نشه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  مهدیه عباسی
3 سال قبل

با سلام
هر فرد عادی نیز ممکن است به سرطان سینه دچار شود و تشخیص اینکه پروتز به چه صورت باید کار گذاشته شود با پزشک متخصص می باشد.

لیلا لاری
لیلا لاری
3 سال قبل

سلام اگه پروتز سینه نذاره عکس های ماموگرافی با دقت انجام بشه باید چیکار کرد؟ راه دیگه ای برای نشخیص سرطان نیست؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  لیلا لاری
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز وجود پروتز سینه در تشخیص اولیه سرطان سینه خللی وارد نمی کند.

یاسری امانی
یاسری امانی
3 سال قبل

اقای دکتر ممکنه نشت پروتز به سینه هم باعث سرطان پستان بشه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  یاسری امانی
3 سال قبل

با سلام
خیر ، تا به امروز گزارشی مبنی بر اینکه پروتز سینه و یا پارگی آن تاثیری بر سرطان سینه دارد دریافت نشده است.

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
3 سال قبل

سلام اقای دکتر اگه پرتز روی عضله قرار بگیره توی تشخیص سرطان بهتره یا زیر عضلعه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
3 سال قبل

باسلام
دوست عزیز جاگذاری پروتز زیر یا روی عضله تاثیری در تشخیص زودرس سرطان سینه ندارد.

حانیه کوزه گری
حانیه کوزه گری
3 سال قبل

سلام من قصد کاشت پروتز دارم و در مورد تشخیص سرطان وقتی پروتز داریم میخاستم بدونم اگه خدایی نکرده سرطان پستان مثبت باشه باید پروتز خارج بشه؟ لطفا راهنمایی کنیدپ

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  حانیه کوزه گری
3 سال قبل

با سلام
در صورتی که متخصص تشخیص دهند که نیاز به خارج کردن پروتز است این کار انجام می شود.

کلینیک دکتر نجف بیگی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، یکی از فعال‌ترین جراحان پلاستیک حال حاضر شهر تهران هستند. دوره پزشکی عمومی و تخصص خود را در دانگاه تهران و بیمارستان شهدای تجریش گذرانده‌اند و مقطع فوق

پست های محبوب

تماس با ما

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

برای مشاوره رایگان کلیک کنید
شماره تماس شعبه جردن: 02191009402 شماره تماس شعبه سعادت آباد: 09105092722 شماره تماس شعبه الهیه: 09128434116