كپسول پروتز سينه و روش های درمان برای بهبود انقباض کپسول پروتز سینه

دکتر آرش نجف بیگی

کپسول در پروتز سینه

ناراضی بودن از سایز سینه، باسن، گونه، مدل ابروها و … باعث شد تا جراحان و متخصصان زیبایی، همچون معماری ماهر، انتظارات بیماران را بشنوند و با استفاده از ابزار موجود، تغییرات مثبتی را در بدن او ایجاد کنند. این روزها داشتن بدن و چهره جدید برای افرادی که از چهره و بدن خود راضی نیستند، کار راحتی است!

جراحی پروتز سینه که در میان انواع جراحی زیبایی سینه جایگاهی کسب کرده نیز از موارد زیبایی اندام محسوب می شود. در کنار انجام عمل زیبایی پروتز سینه اطلاع از وضعیت پس از عمل کمک زیادی به بیمار خواهد کرد. کپسول پروتز سینه نیز از همین موارد است که نوعی بافت کپسولار می باشد که در اطراف پروتز شکل می گیرد. کپسول پروتز سینه چیست؟ علائم انقباض کپسولی چگونه است؟ روش های درمان کپسول پروتز سینه کدام است؟

همه این موارد را در این مقاله بررسی خواهیم کرد.

کپسول پروتز سینه چیست و چگونه به وجود می آید؟ در این ویدئو دکتر آرش نجف بیگی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی درباره همین موضوع صحبت می کنند.

https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/lwmP8/vt/frame

کپسول پروتز سینه چیست؟

یکی از مواردی که ممکن است برای خانم‌هایی که عمل کاشت پروتز را انجام داده‌اند، به وجود بیاید، بروز کپسول پروتز سینه است. همانطور که می‌دانید، پروتز یک عامل خارجی در بدن فرد بیمار به حساب می‌آید. به همین سبب، بدن بیماران نوعی بافت کپسولار در اطراف پروتز تشکیل می‌دهد که به آن کپسول پروتز سینه می‌گویند. این واکنش طبیعی بدن بوده و به طور معمول مشکلی برای بیماران ایجاد نمی‌کند.

کپسول پروتز سینه، بافتی نرم دارد. در برخی از بیماران ممکن است کمی سفت باشد. معمولا وجود این بافت مشکلی برای بیماران ایجاد نمی‌کند، بلکه سبب می‌شود که پروتز سینه در جای خود مستحکم شده و جایگاه صحیحی داشت باشد.

می‌توان گفت تمام بانوانی که این جراحی را انجام می‌دهند، به کپسول پروتز سینه دچار خواهند شد و این موضوع به خودی خود بد نیست! اگرچه در مواردی ممکن است کپسول پروتز سینه به طور غیر طبیعی سفت شود.

به سفتی غیر طبیعی به وجود آمده انقباض کپسول پروتز سینه (کپسول کنتراکچر) گفته می‌شود. این موضوع ممکن است باعث تحت فشار قرار گرفتن پروتز کار گذاشته شده، بشود. همچنین، احتمال بروز درد و تغییر شکل سینه نیز وجود دارد.

خوب است بدانید، به طور کلی، کپسول پروتز سینه در کنار انواع پروتزها شکل می‌گیرد، ولی احتمال به وجود آمدن این کپسول در کنار پروتزهای سیلیکونی بسیار بیشتر از پروتزهای سالینی است. اگرچه بروز کپسول پروتز سینه در هر زمانی پس از جراحی ممکن است به وجود بیاید، ولی به طور میانگین 2 سال پس از جراحی علائم خود را نشان می‌دهد.

انواع روش های بازسازی سینه بعد از سرطان را در این مقاله بخوانید.

علائم انقباض کپسول پروتز سینه

طبق تحقیقات، کپسول‌ها برای تمامی بیماران ممکن است به وجود بیایند و در صورتیکه در حالت عادی بمانند، بیمار حتی متوجه ایجاد آن‌ نخواهد شد. با این‌حال، در صورت بروز انقباض در کپسول پروتز سینه، رفته رفته علائمی در فرد به وجود می‌آید.

بیمار مبتلا به انقباض کپسول، احساس درد شدید در سینه‌ها می‌کند. همچنین، ممکن است شکل سینه‌ها نیز تغییر کند. ممکن است بافت سینه هم سفت شود. همچنین، درد بوجودآمده ممکن است باعث ایجاد محدودیت در حرکت دست‌ها و اندام‌های فوقانی بدن شود.

اگرچه ممکن است علائمی که ذکر شد به علت انقباض کپسول پروتز سینه نباشد و نشان‌دهنده مشکلاتی همچون ترکیدگی پروتز سینه باشد. بهتر است با بروز این علائم سریعا به پزشک خود جهت معاینه مراجعه کنید.

انقباض کپسول پروتز سینه چقدر محتمل است؟

نمی‌توان علت دقیقی را برای این مشکل بیان کرد، اما آن‌چه که مشخص است، عفونت‌های ساده، یکی از اصلی‌ترین دلایل بروز انقباض کپسول پروتز سینه هستند. معمولا انقباض کپسولی تنها برای 5 درصد از افرادی که جراحی کاشت پروتز انجام داده‌اند، به وجود می‌آید. در یک دسته‌بندی کلی، افراد زیر را می‌توان مستعد ابتلا به انقباض کپسول پروتز سینه دانست:

  1. بیمارانی که جراحی‌های زمینه‌ای داشته‌اند و عوارضی همچون خونریزی و یا آسیب به رگ‌های زیرپوستی به همراه داشته است.
  2. افرادی که از اختلالات سیستم ایمنی و دفاعی بدن رنج می‌برند.
  3. افرادی که پیش یا پس از جراحی کاشت پروتز، ضربه شدیدی به سینه‌هایشان وارد شده است. عواملی همچون تصادف، درگیری و…
  4. افرادی که دچار پارگی پروتز شده‌اند.
  5. افرادی که در معرض پرتودرمانی قرار داشته‌اند. خصوصا برای درمان‌ سرطان سینه

علائم عفونت بعد از پروتز سینه چیست و چگونه می توانیم ان را درمان کنیم را در این مقاله بخوانید.

حالت‌های مختلف کپسول پروتز

کپسول بوجودآمده در اطراف پروتز سینه ممکن است حالت‌های مختلفی داشته باشد که بنابر هر حالت، نیاز است تا پزشک عکس‌العمل به خصوصی داشته باشد. در ابتدا، پزشک معاینات فیزیکی را انجام می‌دهد تا شرایط کپسول بوجود آمده در بدن بیمار را بسنجد.

همچنین، ممکن است پزشک از روش‌های تصویربرداری همچون سونوگرافی سینه و MRI برای تشخیص بهتر استفاده کند. بنابر معاینات پزشک معالج، کپسول به وجود آمده در اطراف پروتز سینه ممکن است در هر یک از حالت‌های زیر باشد:

  1. حالتی ممکن است بافت سینه نرم و حالت کاملا طبیعی باشد. در این شرایط، هیچگونه اقدامی لازم نیست صورت بگیرد.
  2. ممکن است بافت سینه اندکی سفت شده باشد، اما همچنان فرم طبیعی سینه حفظ شده است.
  3. در حالتی شدیدتر، ممکن است بافت سینه سفت شده و سینه از فرم و حالت طبیعی خود نیز خارج شده باشد. در این حالت به احتمال بسیار زیاد نیاز است که جراحی مجدد صورت بگیرد.
روش های درمان برای بهبود انقباض کپسول پروتز سینه

در صورت تمایل، می‌توانید یک جلسه ویزیت و مشاوره رایگان با دکتر آرش نجف بیگی داشته باشید.

.

روش های درمان برای بهبود انقباض کپسول پروتز سینه

روش‌های درمان انقباض کپسول به دو دسته تهاجمی (عمل جراحی) و غیر تهاجمی تقسیم‌بندی می‌شود. پزشک معالج براساس شرایط بیمار یکی از این دو روش را برای درمان به کار می‌گیرد. دسته‌های غیرتهاجمی معمول‌تر هستند.

روش تهاجمی درمان این مشکل، به سه شکل جراحی است:

  1. کپسولکتومی: پزشک کپسول و پروتز قدیمی را برداشته و نوع جدید را جایگزین می‌کند. پروتزهایی که جایگزین می‌شوند با لایه‌ای به نام ماتریکس (ماده‌ای شبیه پوست از جنس کلاژن) پوشیده شده اند.
  2. کپسولکتومی باز: جراح برش‌هایی را در کپسول ایجاد می‌کند تا پروتز بتواند به حالت صحیح خود برگردد. ممکن است جراح مجبور شود بخشی از کپسول را بردارد. در برخی موارد نیز نیاز است که پروتز با نمونه جدید جایگزین شود.
  3. بازسازی اتولوگ: روشی بسیار پیچیده است و باید توسط جراح و متخصص حاذق انجام شود. جراح پروتزهای قبلی را خارج می‌کند و بافت سینه را ترمیم می‌کند تا از بروز مجدد کپسول جلوگیری به عمل بیاید. برای این ترمیم نیاز است تا بافت فلپی از نواحی همچون باسن و شکم بیمار برداشته شود. همانطور که گفته شد، این روش جراحی بسیار پیچیده بوده و فرآیند جراحی نیز بهبودی بیمار، بیشتر از دو روش قبل طول می‌کشد.

در روش غیر تهاجمی درمان انقباض صورت گرفته در کپسول پروتز، سعی می‌شود با روش‌هایی همچون داروها، مشکل را کنترل کرد. اگرچه، روش‌های غیرتهاجمی به اندازه روش‌ جراحی کارساز نیستند. عمده این روش‌ها عبارتند از:

  1. استفاده از امواج صوتی برای نرم کردن بافت سینه‌ها
  2. مصرف ویتامین E به صورت خوراکی
  3. استفاده از لکوترین‌های ضد التهاب مانند مونته لوکاست

مقاله علت افتادگی سینه بعد از پروتز و روش درمان و پیشگیری از آن را پیشنهاد می کنیم.

نتیجه جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه

سایز سینه بانوان بستگی به عوامل متعددی دارد. عواملی همچون ژنتیک، چاقی و یا لاغری، ابتلا به بیماری‌های خاص و …، همگی ممکن است در سایز و شکل سینه بانوان تاثیرگذار باشد. بانوانی که از سایز سینه خود راضی نیستند، معمولا با مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به جراحی پروتز سینه می‌کنند.

در جراحی پروتز سینه، پزشک متخصص با قرار دادن پروتز سایز مناسب در بافت سینه، شکل ظاهری سینه بیمار را تغییر می‌دهد.

جنس پروتز به کار رفته عمدتا سیلیکون می‌باشد. در برخی دیگر از روش‌های جراحی می‌توان از چربی دیگر نقاط بدن نیز برای بزرگ کردن سینه استفاده کرد. نتیجه این جراحی آنی بوده و بیمار به راحتی پس از جراحی می‌تواند متوجه تفاوت در سایز و فرم سینه‌های خود شود.

بسیار اهمیت دارد بیمارانی که برای این جراحی داوطلب می‌شوند درک درستی از زیبایی و نتایج جراحی پروتز سینه داشته باشند. عمده بیماران جوان، به دنبال سینه‌های بزرگ و عروسکی هستند. به همین سبب، ممکن است در سنین بالاتر از نتیجه عمل خود رضایت کافی نداشته باشند. به بیانی دیگر، مفهوم سینه زیبا، لزوما سینه بزرگتر نیست؛ چرا که در افراد مختلف معنای سینه زیبا متفاوت است.

نتیجه نهایی جراحی زیبایی پروتز سینه نتایج مشابهی به همراه ندارد؛ چرا که در بیماران مختلف، سیستم عضلانی، پوست و جنس پستان با هم کاملا متفاوت است، از این رو، نتایج به دست آمده از این جراحی هم کاملا متفاوت خواهد بود.

مقاله ورم سینه بعد از پروتز  و عوارض پروتز سینه چیست را پیشنهاد می کنیم.

پروتزهای سینه چه مشخصاتی دارند؟

به طور کلی، لایه خارجی پروتز سینه که در این جراحی استفاده می‌شود از جنس سیلیکون می‌باشد. درون پروتز سینه می‌تواند از جنس ژل سیلیکون و یا سالین باشد. به طور معمول، پروتزهای سیلیکونی ظاهری طبیعی‌تر نسبت به پروتزهای حاوی سالین دارند. همچنین، امکان پارگی پروتزهای سالینی نیز بیشتر از جنس سیلیکونی است. لازم به ذکر است پروتزهای سیلیکونی شکل و شمایل طبیعی‌تری را پس از جراحی برای بیمار به ارمغان می‌آورند.

انواع مدل پروتز سینه می‌توانند به صورت گرد کروی و یا اشکی شکل باشند. معمولا پروتزهای گرد کروی شکل و فرم پرتری به قسمت بالای سینه بیمار می‌دهند. پروتزهای اشکی شکل نیز فرم طبیعی‌تری را به همراه دارند و قسمت پایین سینه را پرتر نشان می‌دهند.2

محل قرارگیری پروتز سینه

پروتز سینه در کجا قرار می‌گیرد؟

البته که جواب این سوال برای تمام بیماران یکسان نیست؛ چرا که عوامل متعددی در محل قرار گرفتن پروتز سینه نقش دارند. به طور معمول، محل قرارگیری پروتز سینه روی غضله و یا زیر عضله سینه است. محل قرارگیری براساس فاکتورهایی همچون سن بیمار، وضعیت پوست از لحاظ کشسانی، وضعیت آینده فرد درباره اقدام به بارداری، شغل و … تعیین می‌شود.

لازم به ذکر است محل قرارگیری پروتز توسط جراحی و براساس فاکتورهای فوق انتخاب می‌شود، چرا که موضوعی تخصصی است.

در خانم‌هایی که لاغرتر هستند، قرارگیری پروتز زیر عضله باعث می‌شود که فرم نهایی سینه بهتر باشد. اگرچه، قرارگیری پروتز زیر سینه، راحت‌تر از قرارگیری زیر عضله است.

برای فرم نهایی بهتر و آشکار نبودن محل برش، معمولا برش‌های این جراحی زیر چین طبیعی سینه، زیر بغل و یا هاله قهوه‌ای رنگ دور سینه زده می‌شود.

پروتز سینه موجب ابتلا به سرطان می شود؟

مقاله آیا لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان امکان پذیر است؟ را ازدست ندهید.

روند پیش از جراحی پروتز سینه

پیش از جراحی، باید برای یافتن بهترین دکتر جراح سینه جستجو کنید. سپس بیمار جلسه‌ی مشاوره‌ای را با پزشک خواهد داشت، در این جلسه، تمامی انتظارات بیمار شنیده شده و پزشک سعی می‌کند بهترین فرم را برای سینه پیشنهاد دهد. شرایط جسمانی شامل سابقه بیماری، قد و وزن، چاقی و لاغری بیمار چک می‌شود. همچنین عکسبرداری از سینه انجام خواهد گرفت.

بهتر است بانوانی که قصد دارند برای بارداری اقدام کنند و یا چاقی بیش از حد دارند، این جراحی را به تعویق بیندازند.

در صورت تمایل، می‌توانید یک جلسه ویزیت و مشاوره رایگان با دکتر آرش نجف بیگی داشته باشید.

.

آیا جراحی پروتز سینه موجب ابتلا به سرطان می‌شود؟

هیچکدام از پروتزهای مورد تایید FDA ایالات متحده آمریکا و وزارت بهداشت ایران، موجب ابتلا به سرطان نخواهند شد. به طور کلی، می‌توان گفت بروز سرطان سینه در بانوان ربطی به استفاده و یا عدم استفاده از پروتز ندارد. به عبارت دیگر سرطان سینه و پروتز ارتباط مستقیمی با هم ندارند. اگرچه انجام ماموگرافی را اندکی سخت‌تر می‌کند. البته روش‌هایی همچون MRI و سونوگرافی نیز به تشخیص سرطان کمک می‌کنند.

در صورت ابتلا فردی که پروتز سینه دارد به سرطان، وجود پروتزهای سینه می‌تواند در روند درمان خلل ایجاد کند.

برای نمونه در زمان بیوپسی سوزنی، امکان سوراخ شدن پروتزهای کاشته شده وجود دارد. همچنین، در صورتی که از روش‌های درمانی همچون رادیوتراپی استفاده شود، امکان سفت شدن و پس زدن پروتز وجود دارد.

در دنیا فقط یک نوع رشد توده سلولی خوش‌خیم و یا همان سرطان خوش‌خیم، به علت استفاده از پروتز گزارش شده است. اگرچه این نوع سرطان اصلا کشنده نیست و در موارد بسیار نادری رخ داده است. در این حالت، در کنار جدار کپسول پروتز سینه رشد توده سلولی رخ می‌دهد. برای درمان نیز کافیست پروتز و کپسول آن برداشته شده تا توده سلولی حذف شود.

تا اینجا درباره کپسول پروتز سینه، اطلاعات درستی کسب کرده اید می توانید از مقالاتی که در پایین هستند اطلاعات تکمیل تری دریافت کنید یا برای خواندن تجربیات دیگران در این زمینه، نظرات کاربران را در انتهای مقاله بخوانید.

آیا کپسول در پروتز سینه منجر به تخلیه پروتز می‌شود؟

در بسیاری از موارد، بعد از عمل جراحی زیبایی پروتز سینه، کپسول در نزدیکی پروتز تشکیل می‌شود. این روند کاملا طبیعی بوده است و پس از گذشت مدت زمانی بهبود می‌یابد. کپسول در پروتز سینه در مواقعی که بعد از گذشت مدت زمان مشخصی بهبود پیدا نکند، انجام پروسه درمانی آغاز می‌شود. اگر این پروسه به خوبی پاسخ داده نشود، پزشک متخصص پروتز را از بدن خارج می‌کند.

آیا کپسول در پروتز سینه برای همه افراد ایجاد می‌شود؟

ریسک ایجاد کپسول در پروتز سینه برای همه افراد وجود ندارد. معمولا این ریسک در افرادی که دارای اختلال در سیستم ایمنی هستند و یا دچار ضربه در پروتز سینه شده‌اند یا به دلیل فشار یا هماتوم دچار فشار در ناحیه سینه شده‌اند، ریسک ایجاد کپسول در پروتز سینه بیشتر می‌شود. اما به جرعت می‌توان گفت که کپسول در پروتز سینه همه افراد ایجاد نمی‌شود و نیازی به نگرانی در این خصوص نیست.

در چه شرایطی باید کپسول در پروتز سینه جراحی شود؟

درجه‌های مختلفی از ایجاد کپسول در پروتز سینه وجود دارد. در درجه اول این مشکل، ظاهر سینه‌ها کاملا طبیعی است و لمس سینه نیز طبیعی به‌نظر می‌رسد. در نوع درجه دو این مشکل، اندکی سفتی در سینه احساس می‌شود و درد بسیار اندک و نامحسوس است. اما در نوع درجه سوم کمی سفتی و درد سینه بیشتر می‌شود. در این شرایط مصرف ویتامین E و ماساژ توصیه می‌شود. بعد از این مرحله احتمال ایجاد مرحله چهارم نیز وجود دارد که در این شرایط درد و سفتی بسیار زیاد می‌شود و پزشک عمل مورد نیاز برای این کار را انجام می‌دهد.

بعد از ایجاد کپسول در پروتز سینه آیا خارج کردن پروتز سینه ضروری است؟

بسیاری از افراد نگران بروز کپسول در پروتز سینه هستند. اما بهتر است بدانید که کپسول در پروتز سینه، به راحتی جراحی می‌شود و هیچ نیازی به خارج کردن آن نیست مگر در شرایط خاص. پزشک متخصص در بعضی مواقع برای بهبود شرایط کپسول در پروتز سینه، تلاش می‌کند تا بخشی از کپسول را بردارد تا محیط سینه جای بیشتری داشته باشد و احساس درد و سفتی در ناحیه سینه کاهش پیدا کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest

16 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
الهام
الهام
2 ماه قبل

سلام وقت بخیر من حدود ۱۵ سال پیش پرتز سینه انجام دادم الان حدود ۱۵ روزه سینه سمت چپم بزرگ شده و سفت گاهی احساس درد خیلی خفیف دارم و اندازه سینه هام خیلی باهم متفاوت شده ولی هیچ تغییری روی سینه از نظر قرمزشدن و یا درد شدید ندارم ، میخواستم بپرسم چه مشگلی هست

دکتر آرش نجف بیگی
پاسخ به  الهام
2 ماه قبل

سلام وقت بخیر با توجه به اینکه 15 سال از زمان جراحی پروتز شما میگذره باید در اسرع وقت برای معاینه مجدد به پزشکتون مراجعه کنید
شما میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان با شماره های مطب تماس بگیرید
02126740064-02191009401

هورا
هورا
3 سال قبل

درود و روز خوش من دو سه سالی هست که پروتز دارم و شکر خدا هیچ درد و عوارضی ندارم. باید دوره ای معاینه بشم تا در مورد کپسول پروتز سینه مطمئن باشم که ایجاد نشده
؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  هورا
3 سال قبل

با سلام
کلا به خانم های بالای 35 سال توصیه می شود حداقل سالی یکبار برای به متخصص برای پیشگیری از سرطان سینه مراجعه نمایند.

خانم اسحاقی
خانم اسحاقی
3 سال قبل

سلام اقای دکتر خسته نباشید من 49سالمه و7-8ساله که پروتز کردم و هیچ مشکلی ندارم ایا بنظرتون نیازه پروتز رو عوض کنم؟ من حتی متوجه کپسول پروتز سینه هم نشدم.ممنون میشم کمک کنید بهم

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  خانم اسحاقی
3 سال قبل

با سلام
امروزه پروتز های سینه معمولا لایف تایم هستند و نیازی به تعویض ندارند.
کپسول های پروتز سینه قابل تشخیص با لمس نیستند.

کتایون
کتایون
3 سال قبل

سلام من 35سالمه و یک سال و نیم پیش پروتز سینه انجام دادم الان یه مدته دست راستمو نمی تونم راحت تکون بدم ممکنه کپسول پروتز سینه باشهخ؟ اخه فقط یه سمت سینه ام اینطوریه

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کتایون
3 سال قبل

با سلام
خیر ، وجود کپسول نمی تواند باعث درد شود. برای تشخیص مشکل حتما باید به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
3 سال قبل

سلام من یک ساله پروتز سینه انجام دادم ولی اصن در مورد کپسول پروتز سینه بهم نگفتن. ایا نشانه های ظاهری هم داره؟ مثلا علت کوچک شدن سینه بعد یکسال میتونه همین کپسول پروتز سینه باشه؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
3 سال قبل

با سلام
تشخیص وجود کپسول پروتز سینه به راحتی امکان پذیر نیست. و علت کوچک شدن سینه تشکیل کپسول نمی باشد.

مارال شهسواری
مارال شهسواری
3 سال قبل

سلام علت سوزش سینه بعد از پروتز چیه؟ ممکنه بر اثر فشار کپسول دچار درد و سوزش شده یا پارگی پروتز هست؟ لطفا راهنمایی کنید من شهرستانم الان نمی تونم حضوری بیام

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  مارال شهسواری
3 سال قبل

با سلام
بله ضربه شدید به سینه ممکن است باعث درد و سوزش سینه شود.
برای تشخیص دقیق این مورد حتما باید به صورت حضوری معاینه شوید.

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
3 سال قبل

سلام روزتون بخیر
کپسول پروتز سینه دور پروتز های آب نمکی هم بوجود میاد؟ بین انواع مدل های پروتز سینه کدومش احتمالش کمه که کپسول بوجود بیاد؟ مرسی

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  کاربران ناشناس
3 سال قبل

با سلام
کپسول معمولا در اطراف تمامی جسم های خارجی که در بدن انسان کار گذاشته می شود تشکیل می شود.

مریم کردرستمانی
مریم کردرستمانی
3 سال قبل

سلام اقای دکتر من دو ساله پروتز سینه انجام دادم ولی کپسول پروتز سینه ندارم این ینی مشکلی هست؟

Doctor najafbeygi
Doctor najafbeygi
پاسخ به  مریم کردرستمانی
3 سال قبل

با سلام
دوست عزیز تشخیص وجود کپسول سینه به راحتی امکان پذیر نیست.

کلینیک دکتر نجف بیگی

فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، یکی از فعال‌ترین جراحان پلاستیک حال حاضر شهر تهران هستند. دوره پزشکی عمومی و تخصص خود را در دانگاه تهران و بیمارستان شهدای تجریش گذرانده‌اند و مقطع فوق

پست های محبوب

تماس با ما

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر

برای مشاوره رایگان کلیک کنید
شماره تماس شعبه جردن: 02191009402 شماره تماس شعبه سعادت آباد: 02126740054 شماره تماس شعبه الهیه: 09128434116